Greitas chačapuris keptuvėje
3.6 (5 įvertinimai)
2 Porcijos
20 min.
Apie receptą
Greitas chačapuris keptuvėje – tiesiog tobulas variantas užkandžiui ar pusryčiams. Kaip chačapuri pagrindą naudosime skanų kietąjį sūrį, galite naudoti ir kitų rūšių sūrius - suluguni, adyghe ir kt. Galima eksperimentuoti ir su žolelėmis, dėti įvairių rūšių – krapų, petražolių, baziliko. Bet kuriuo metu patiekite chačapurį ant stalo, įpilkite mėgstamo gėrimo ir supjaustykite šviežias daržoves.
Paskirtis: Receptai pusryčiams
Receptai pagal ingredientus:
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kietasis sūris100 gramų
-
Kiaušiniai1 vnt
-
Kvietiniai miltai2~3 šaukštai
-
Grietinė2 šaukštai
-
Aliejus1 šaukštas
-
Svogūnų laiškai10 gramų
-
Druskapagal skonį
-
Pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus pagal sąrašą.
-
2. Kietąjį sūrį sutarkuokite, sūrio drožles sudėkite į dubenį.
-
Reklama
-
3. Į sūrį įmuškite vieną didelį vištienos kiaušinį.
-
4. Į sūrį įdėkite šaukštelį grietinės. Nuplaukite ir nusausinkite svogūnų laiškus, smulkiai supjaustykite svogūną ir suberkite į sūrį. Taip pat galite pridėti bet kokių kitų žalumynų.
-
Reklama
-
5. Į visus ingredientus suberkite porciją kvietinių miltų. Įberkite druskos ir maltų pipirų pagal skonį, pirmiausia sutelkdami dėmesį į sūrio skonį.
-
6. Visus ingredientus gerai išmaišykite iki vientisos masės.
-
Reklama
-
7. Įkaitinkite keptuvę ir sutepkite augaliniu aliejumi. Paruoštą sūrio masę supilkite į keptuvę. Apkepkite chačapurį iš abiejų pusių po maždaug 3 minutes.
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama