Greitas chačapuris keptuvėje

Greitas chačapuris keptuvėje

3.6 (5 įvertinimai)

2 Porcijos
20 min.

Apie receptą

Greitas chačapuris keptuvėje – tiesiog tobulas variantas užkandžiui ar pusryčiams. Kaip chačapuri pagrindą naudosime skanų kietąjį sūrį, galite naudoti ir kitų rūšių sūrius - suluguni, adyghe ir kt. Galima eksperimentuoti ir su žolelėmis, dėti įvairių rūšių – krapų, petražolių, baziliko. Bet kuriuo metu patiekite chačapurį ant stalo, įpilkite mėgstamo gėrimo ir supjaustykite šviežias daržoves.

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kietasis sūris
    100 gramų
  • Kiaušiniai
    1 vnt
  • Kvietiniai miltai
    2~3 šaukštai
  • Grietinė
    2 šaukštai
  • Aliejus
    1 šaukštas
  • Svogūnų laiškai
    10 gramų
  • Druska
    pagal skonį
  • Pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus reikalingus ingredientus pagal sąrašą.
    1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus pagal sąrašą.
  • Kietąjį sūrį sutarkuokite, sūrio drožles sudėkite į dubenį.
    2. Kietąjį sūrį sutarkuokite, sūrio drožles sudėkite į dubenį.
  • Reklama
  • Į sūrį įmuškite vieną didelį vištienos kiaušinį.
    3. Į sūrį įmuškite vieną didelį vištienos kiaušinį.
  • Į sūrį įdėkite šaukštelį grietinės. Nuplaukite ir nusausinkite svogūnų laiškus, smulkiai supjaustykite svogūną ir suberkite į sūrį. Taip ...
    4. Į sūrį įdėkite šaukštelį grietinės. Nuplaukite ir nusausinkite svogūnų laiškus, smulkiai supjaustykite svogūną ir suberkite į sūrį. Taip pat galite pridėti bet kokių kitų žalumynų.
  • Reklama
  • Į visus ingredientus suberkite porciją kvietinių miltų. Įberkite druskos ir maltų pipirų pagal skonį, pirmiausia sutelkdami dėmesį į sūri...
    5. Į visus ingredientus suberkite porciją kvietinių miltų. Įberkite druskos ir maltų pipirų pagal skonį, pirmiausia sutelkdami dėmesį į sūrio skonį.
  • Visus ingredientus gerai išmaišykite iki vientisos masės.
    6. Visus ingredientus gerai išmaišykite iki vientisos masės.
  • Reklama
  • Įkaitinkite keptuvę ir sutepkite augaliniu aliejumi. Paruoštą sūrio masę supilkite į keptuvę. Apkepkite chačapurį iš abiejų pusių po mažd...
    7. Įkaitinkite keptuvę ir sutepkite augaliniu aliejumi. Paruoštą sūrio masę supilkite į keptuvę. Apkepkite chačapurį iš abiejų pusių po maždaug 3 minutes.
  • Skanaus!
    8. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 3.6/5 (5 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai