Klasikiniai cukinijų blynai

Klasikiniai cukinijų blynai

5 (1 įvertinimai)

3 Porcijos
25 min.

Apie receptą

Puikus patiekalas, kurį mėgsta ir suaugusieji, ir vaikai. Tai daržovių blyneliai, kuriuos galima kepti iš įvairių daržovių. Išbandykite, kaip pasigaminti cukinijų blynelius. Tradiciškai blyneliai yra su auksine ir traškia plutele, kepami keptuvėje su augaliniu aliejumi. Jie gali būti patiekiami kaip pusryčiai arba kaip užkandis. Blyneliai gali būti gaminami iš bulvių, cukinijų, taip pat iš kelių daržovių mišinio. Jie patiekiami su grietine arba bet kokiu kitu padažu pagal skonį ir visada karšti.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Cukinijos
    2~3 vnt
  • Kiaušinis
    1 vnt
  • Miltai
    150 gramų
  • Druska ir pipirai
    pagal skonį
  • Žalumynai
    pagal skonį
  • Svogūnas
    1 vnt
  • Grietinė
    200 gramų
  • Sūris
    100 gramų
  • Augalinis aliejus
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Cukiniją nuplaunu ir sutarkuoju smulkia tarka, tada masę suberiu į sietelį arba tiesiog nuspaudžiu rankomis. Į cukiniją įmaišau smulkia t...
    1. Cukiniją nuplaunu ir sutarkuoju smulkia tarka, tada masę suberiu į sietelį arba tiesiog nuspaudžiu rankomis. Į cukiniją įmaišau smulkia tarka sutarkuotą svogūną.
  • Dubenyje su cukinijomis ir svogūnais išplakite kiaušinį, įberkite druskos ir pipirų pagal skonį, suberkite miltus. Ir gerai išmaišykite.
    2. Dubenyje su cukinijomis ir svogūnais išplakite kiaušinį, įberkite druskos ir pipirų pagal skonį, suberkite miltus. Ir gerai išmaišykite.
  • Reklama
  • Keptuvę uždedu ant ugnies, užpilu šiek tiek augalinio aliejaus ir įkaitinu. Gautą masę šaukštu supilu ir kepu iš abiejų pusių, kol taps a...
    3. Keptuvę uždedu ant ugnies, užpilu šiek tiek augalinio aliejaus ir įkaitinu. Gautą masę šaukštu supilu ir kepu iš abiejų pusių, kol taps auksinės spalvos ir traški plutelė.
  • Pirmiausia iškeptus blynus dedu ant popierinio rankšluosčio, kad pašalinčiau riebalų perteklių, tada dedu į lėkštę, pabarstau žolelėmis i...
    4. Pirmiausia iškeptus blynus dedu ant popierinio rankšluosčio, kad pašalinčiau riebalų perteklių, tada dedu į lėkštę, pabarstau žolelėmis ir tarkuotu sūriu ir patiekiu su grietine.
  • Reklama
  • Skanaus!
    5. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
Lina Rom
Autorius: Lina Rom

Lina yra aistringa namų virtuvės šefė, kurios didžiausias malonumas – dalintis išbandytais ir mylimais šeimos receptais. Ji specializuojasi greitai ir lengvai paruošiamais, bet visada skaniais patiekalais, puikiai tinkančiais užsiėmusioms šeimoms. Linos patirtis kulinarijoje augo kartu su jos šeima, o dabar ji savo praktiškais patarimais ir nuoširdžiais receptais dalinasi su gaminimas.lt skaitytojais. Jos tikslas – įkvėpti kiekvieną atrasti gaminimo džiaugsmą. Sekite Facebook

  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai