Klasikiniai cukinijų blynai
5 (1 įvertinimai)
3 Porcijos
25 min.
Apie receptą
Puikus patiekalas, kurį mėgsta ir suaugusieji, ir vaikai. Tai daržovių blyneliai, kuriuos galima kepti iš įvairių daržovių. Išbandykite, kaip pasigaminti cukinijų blynelius. Tradiciškai blyneliai yra su auksine ir traškia plutele, kepami keptuvėje su augaliniu aliejumi. Jie gali būti patiekiami kaip pusryčiai arba kaip užkandis. Blyneliai gali būti gaminami iš bulvių, cukinijų, taip pat iš kelių daržovių mišinio. Jie patiekiami su grietine arba bet kokiu kitu padažu pagal skonį ir visada karšti.
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Cukinijos2~3 vnt
-
Kiaušinis1 vnt
-
Miltai150 gramų
-
Druska ir pipiraipagal skonį
-
Žalumynaipagal skonį
-
Svogūnas1 vnt
-
Grietinė200 gramų
-
Sūris100 gramų
-
Augalinis aliejuspagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Cukiniją nuplaunu ir sutarkuoju smulkia tarka, tada masę suberiu į sietelį arba tiesiog nuspaudžiu rankomis. Į cukiniją įmaišau smulkia tarka sutarkuotą svogūną.
-
2. Dubenyje su cukinijomis ir svogūnais išplakite kiaušinį, įberkite druskos ir pipirų pagal skonį, suberkite miltus. Ir gerai išmaišykite.
-
Reklama
-
3. Keptuvę uždedu ant ugnies, užpilu šiek tiek augalinio aliejaus ir įkaitinu. Gautą masę šaukštu supilu ir kepu iš abiejų pusių, kol taps auksinės spalvos ir traški plutelė.
-
4. Pirmiausia iškeptus blynus dedu ant popierinio rankšluosčio, kad pašalinčiau riebalų perteklių, tada dedu į lėkštę, pabarstau žolelėmis ir tarkuotu sūriu ir patiekiu su grietine.
-
Reklama
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama