Sluoksniuota tešla su mėsos įdaru
5 (1 įvertinimai)
4
Porcijos
40 min.
Gaminamo laikas
Apie receptą
Ar jums patinka sluoksniuota tešla? Tada šis receptas jums! Greitai pagaminami sluoksniuoti tešlos pyragaičiai su mėsa papuoš bet kokį šventinį stalą, taip pat puikiai tiks kaip užkandis kelionėje arba paprasčiausiai prie puodelio arbatos, tai skanus ir greitai pagaminamas užkandis. Išbandykite ir jūs! Mėsą naudokite nebūtinai jautieną, tiesiog pasirinkite savo mėgstama ir turima.
Paskirtis: Užkandžių receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Mėsa /
# Daržovės-
Reikalingi ingredientai:
-
Malta jautiena500 gramų (pasirinkite savo mėgstamą mėsą)
-
Sluoksniuota tešla500 gramų
-
Svogūnai2 vnt
-
Kiaušiniai2 vnt
-
Druskapagal skonį
-
Cukruspagal skonį
Kaip pagaminti
-
1. Smulkiai supjaustykite svogūną ir suberkite į faršą.
-
2. Kruopščiai sumaišykite.
-
3. Iškočiokite tešlą ir supjaustykite 7-9 cm kvadratėliais.
-
4. Į kiekvieno kvadrato centre dedame faršą.
-
5. Formuokite pyragaitį užspaudę tešlos kraštus. 1 variantas.
-
6. 2 variantas
-
7. Sudėkite ant išteptos kepimo skardos su augaliniu aliejumi.
-
8. Kiekvieną pyragaitį patepkite kiaušinio tryniu. Mes darome keletą mažų pjūvių viršuje, kad išeitų garai. Kepkite orkaitėje 15 -20 minučių, temperatūra 180 laipsnių. Iki aukso rudumo.