Bulvės su mėsos kukuliais grietinės padaže
5 (1 įvertinimai)
4 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Patiekalas du viename – garnyras ir mėsos patiekalas. Viskas troškinama grietinės padaže ir kepama orkaitėje, tai taupo laiką ir darbo sąnaudas. Šis patiekalas puikiai tiks šeimos pietums ar vakarienei. Grietinę pakeiskite į grietinėlę ir įdėkite tarkuoto sūrio – gausis dar skaniau.
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Mėsa /
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Malta mėsa400 gramų Svogūnai
-
Česnakai4 skiltelės
-
Bulvės3 vnt
-
Grietinė3 šaukštai
-
Druskapagal skonį
-
Aliejuspagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus ingredientus. -
2. Smulkiai supjaustykite svogūną. -
Reklama
-
3. Kepkite iki auksinės rudos spalvos. -
4. Maltą mėsą pasūdykite, suberkite svogūną ir išmaišykite. -
Reklama
-
5. Suformuokite nedidelius kukulius ir sudėkite į karščiui atsparų indą. -
6. Bulves nulupkite ir supjaustykite apskritimais. -
Reklama
-
7. Sudėkite tarp mėsos kukulių. -
8. Pašaukite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 15 minučių. -
Reklama
-
9. Į grietinę įpilkite 100 ml. vandens, druskos. -
10. Užpildykite formą. Kepkite dar 30 minučių. -
Reklama
-
11. Patiekalas paruoštas. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą! -
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama



















