Braškių trupiniuotis

Braškių trupiniuotis

5 (1 įvertinimai)

1 Porcija
1 val.

Apie receptą

Trupiniuotis yra lengvai ir labai greitai paruošiamas pyragas. Galite naudoti įvairius užpildus. Su braškėmis virsta nuostabiu desertu. Paprastas ir skanus braškių pyragas. Paruoškite taip – ​​sumaišykite ir sumalkite miltus, cukrų ir šalto sviesto gabalėlius, suberkite avižinius dribsnius, migdolus ir citrinos žievelę. Išmaišykite ir kol kas dėkite į šaldytuvą. Braškes supjaustykite gabalėliais, sumaišykite su ruduoju cukrumi, krakmolu, citrinos sultimis ir dėkite į sviestu išteptą formą. Ant viršaus paskleiskite miltų mišinį. Kepkite 40 minučių. Skanaus!

Receptai pagal ingredientus: # Uogos / # Vaisiai / # Miltai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Braškės
    700 gramų
  • Miltai
    160 gramų
  • Rudas cukrus
    100 gramų
  • Sviestas
    80 gramų
  • Avižiniai dribsniai
    70 gramų
  • Migdolų drožlės
    50 gramų
  • Cukrus
    2 šaukštai
  • Krakmolas
    3 šaukštai
  • Citrinos sultys
    2 šaukštai
  • Citrinos žievelė
    1 arbatinis šaukštelis
Reklama
Gaminimo eiga
  • Sumaišykite miltus, cukrų.
    1. Sumaišykite miltus, cukrų.
  • Pridėkite šalto sviesto gabalėlius.
    2. Pridėkite šalto sviesto gabalėlius.
  • Reklama
  • Mišinį sutrinkite į trupinius.
    3. Mišinį sutrinkite į trupinius.
  • Suberkite avižinius dribsnius, migdolų žiedlapius ir citrinos žievelę. Išmaišykite ir kol kas dėkite į šaldytuvą.
    4. Suberkite avižinius dribsnius, migdolų žiedlapius ir citrinos žievelę. Išmaišykite ir kol kas dėkite į šaldytuvą.
  • Reklama
  • Braškes supjaustykite gabalėliais, sumaišykite su ruduoju cukrumi, krakmolu, citrinos sultimis ir dėkite į sviestu išteptą formą.
    5. Braškes supjaustykite gabalėliais, sumaišykite su ruduoju cukrumi, krakmolu, citrinos sultimis ir dėkite į sviestu išteptą formą.
  • Ant viršaus paskleiskite miltų mišinį.
    6. Ant viršaus paskleiskite miltų mišinį.
  • Reklama
  • Įkaitinkite orkaitę iki 175 laipsnių ir kepkite trupiniuotį 40 minučių. Patiekite šiltą su kaušeliu ledų.
    7. Įkaitinkite orkaitę iki 175 laipsnių ir kepkite trupiniuotį 40 minučių. Patiekite šiltą su kaušeliu ledų.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai