Varškės pyragas su sausainiais be kepimo

Varškės pyragas su sausainiais be kepimo

4.8 (5 įvertinimai)

3 Porcijos
2 val.

Apie receptą

Norite skanaus deserto, bet tingite įjungti orkaitę ir vargti kepant? Tuomet skanaus nekepamo varškės pyrago su sausainiais receptas kaip tik jums! Nors šio pyrago paruošimas neužtrunka 5 minučių, jis yra labai lengvas ir nereikalauja daug įgūdžių. Norint paruošti varškės pyragą su sausainiais, geriausia jį pagaminti iš vakaro, o rezultatu mėgautis kitą rytą. Želatina yra būtina, kad pyragas išlaikytų formą. Toliau parodysiu ir papasakosiu, kaip žingsnis po žingsnio pasigaminti pyragą.

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Šokoladiniai sausainiai
    300 gramų
  • Varškė
    400 gramų
  • Grietinė
    400 gramų
  • Cukrus
    150 gramų
  • Želatina
    1 šaukštas
  • Pieniškas šokoladas
    100 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Visų pirma, susidorokime su želatina. Mirkykite ją 50 gramų šalto virinto vandens bent 40 minučių.
    1. Visų pirma, susidorokime su želatina. Mirkykite ją 50 gramų šalto virinto vandens bent 40 minučių.
  • Kol želatina brinksta, šakute sutrinkite varškę ir cukrų, kad neliktų didelių gumuliukų. Tada čia supilkite grietinę ir viską išplakite m...
    2. Kol želatina brinksta, šakute sutrinkite varškę ir cukrų, kad neliktų didelių gumuliukų. Tada čia supilkite grietinę ir viską išplakite mikseriu.
  • Reklama
  • Grįžkime prie želatinos. Praėjus nurodytam laikui, nuolat maišydami kaitinkite vandens vonioje, kol visiškai ištirps. Želatiną nukelkite ...
    3. Grįžkime prie želatinos. Praėjus nurodytam laikui, nuolat maišydami kaitinkite vandens vonioje, kol visiškai ištirps. Želatiną nukelkite nuo ugnies ir leiskite atvėsti 5 minutes. Tada supilkite į grietinę ir varškę.
  • Viską išmaišyti iki vientisos masės.
    4. Viską išmaišyti iki vientisos masės.
  • Reklama
  • Suformuokite pyragą: skardą uždenkite folija arba maistine plėvele. Pirmasis sluoksnis yra sausainiai. Tada - varškės masė, ir vėl sausai...
    5. Suformuokite pyragą: skardą uždenkite folija arba maistine plėvele. Pirmasis sluoksnis yra sausainiai. Tada - varškės masė, ir vėl sausainiai.
  • Tęskite, kol forma prisipildys arba kol baigsis ingredientai. Paskutinis mano sluoksnis dažniausiai susideda iš sausainių.
    6. Tęskite, kol forma prisipildys arba kol baigsis ingredientai. Paskutinis mano sluoksnis dažniausiai susideda iš sausainių.
  • Reklama
  • Pyragą padėkite į šaldytuvą kelioms valandoms, kad sustingtų (geriausia būtų palikti per naktį). Tada išimkite ir apverskite formą. Pyrag...
    7. Pyragą padėkite į šaldytuvą kelioms valandoms, kad sustingtų (geriausia būtų palikti per naktį). Tada išimkite ir apverskite formą. Pyragą galima papuošti vaisiais arba valgyti iš karto. Pasirinkau užpilti tirpintu šokoladu.
  • Šokoladą patartina paskleisti tolygiai.
    8. Šokoladą patartina paskleisti tolygiai.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 4.8/5 (5 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai