Kefyre marinuota vištienos filė
3.8 (12 įvertinimai)
4 Porcijos
40 min.
Apie receptą
Švelni, sultinga ir patraukli vištiena bus puikus pasirinkimas kasdieniame meniu. Jei ieškote įdomios idėjos pietums ar vakarienei, prisiminkite šį paprastą ir skanų receptą ir pakartokite jį namuose. Skubu jums parodyti, kaip pasigaminti vištienos filė, marinuotą kefyre, keptą keptuvėje ir apkeptą miltais. Jei jums labiau patinka džiūvėsėliai, drąsiai pabandykite, bet su miltais, mano nuomone, gaunasi skaniau. Pagal skonį galite naudoti prieskonius, žoleles ir kitus priedus.
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Paukštiena /
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Vištienos filė700~800 gramų
-
Kefyras1 stiklinė
-
Druska ir prieskoniaipagal skonį (pipirai, paprika, česnakai)
-
Miltai1 stiklinė
-
Kepimo milteliai1 arbatinis šaukštelis
-
Aliejuspagal poreikį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Vištienos filė nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite vidutinėmis juostelėmis. Su vištiena sumaišykite druską, prieskonius ir kefyrą. Palikti marinuotis pusvalandžiui.
-
2. Miltus ir kepimo miltelius persijokite į gilų dubenį. Ten įpilkite druskos ir prieskonių. Viską išmaišyti. Kiekvieną vištienos gabalėlį iš visų pusių panardinkite į miltų mišinį.
-
Reklama
-
3. Tuo metu įkaitinkite augalinį aliejų.
-
4. Vištieną mažomis porcijomis sudėkite į aliejų ir kepkite iki auksinės rudos spalvos.
-
Reklama
-
5. Iškepus kefyru marinuotą vištienos filė dėkite ant popierinio rankšluosčio arba grotelių, kad neliktų aliejaus. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 3.8/5 (12 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama