Kefyre marinuota vištienos filė

Kefyre marinuota vištienos filė

3.8 (12 įvertinimai)

4 Porcijos
40 min.

Apie receptą

Švelni, sultinga ir patraukli vištiena bus puikus pasirinkimas kasdieniame meniu. Jei ieškote įdomios idėjos pietums ar vakarienei, prisiminkite šį paprastą ir skanų receptą ir pakartokite jį namuose. Skubu jums parodyti, kaip pasigaminti vištienos filė, marinuotą kefyre, keptą keptuvėje ir apkeptą miltais. Jei jums labiau patinka džiūvėsėliai, drąsiai pabandykite, bet su miltais, mano nuomone, gaunasi skaniau. Pagal skonį galite naudoti prieskonius, žoleles ir kitus priedus.

Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena / # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vištienos filė
    700~800 gramų
  • Kefyras
    1 stiklinė
  • Druska ir prieskoniai
    pagal skonį (pipirai, paprika, česnakai)
  • Miltai
    1 stiklinė
  • Kepimo milteliai
    1 arbatinis šaukštelis
  • Aliejus
    pagal poreikį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Vištienos filė nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite vidutinėmis juostelėmis. Su vištiena sumaišykite druską, prieskonius ir kefyrą. ...
    1. Vištienos filė nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite vidutinėmis juostelėmis. Su vištiena sumaišykite druską, prieskonius ir kefyrą. Palikti marinuotis pusvalandžiui.
  • Miltus ir kepimo miltelius persijokite į gilų dubenį. Ten įpilkite druskos ir prieskonių. Viską išmaišyti. Kiekvieną vištienos gabalėlį i...
    2. Miltus ir kepimo miltelius persijokite į gilų dubenį. Ten įpilkite druskos ir prieskonių. Viską išmaišyti. Kiekvieną vištienos gabalėlį iš visų pusių panardinkite į miltų mišinį.
  • Reklama
  • Tuo metu įkaitinkite augalinį aliejų.
    3. Tuo metu įkaitinkite augalinį aliejų.
  • Vištieną mažomis porcijomis sudėkite į aliejų ir kepkite iki auksinės rudos spalvos.
    4. Vištieną mažomis porcijomis sudėkite į aliejų ir kepkite iki auksinės rudos spalvos.
  • Reklama
  • Iškepus kefyru marinuotą vištienos filė dėkite ant popierinio rankšluosčio arba grotelių, kad neliktų aliejaus. Gero apetito!
    5. Iškepus kefyru marinuotą vištienos filė dėkite ant popierinio rankšluosčio arba grotelių, kad neliktų aliejaus. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 3.8/5 (12 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai