Tortas kuris visada pavyksta

Tortas kuris visada pavyksta

5 (3 įvertinimai)

12

Porcijos

1 val.

Gaminamo laikas

Apie receptą

Šio torto pavadinimas kalba pats už save. Visada pavyksta, nes jis paprastas ir pagamintas iš paprastų ingredientų. Tortą „Visada pavyksta“ pagamins visos, net ir pačios nepatyrusios šeimininkės, nes jį paruošti labai paprasta. Žingsnis po žingsnio receptas jums padės. Naudokite jį kaip pagrindą ir kūrybiškai kurkite torto dizainą. Šis tortas tinka tiek šeimos arbatos vakarėliui, tiek šventiniam stalui.

Receptai pagal ingridientus: # Pieno produktai / # Miltai / # Uogos
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiaušiniai
    2 vnt
  • Cukrus
    200 gramų
  • Grietinė
    200 gramų
  • Kondensuotas pienas
    1 skard
  • Soda
    5 gramai
  • Actas 9%
    15 mililitrų
  • Kvietiniai miltai
    250 gramų
  • Sviestas
    200 gramų (minkštas, 82,5% riebumo)
  • Vanilės ekstraktas
    1 arbatinis šaukštelis
  • Šokolado pasta
    2 šaukštai (nebūtina)
  • Vaflių trupiniai
    2 šaukštai (nebūtina)
  • Uogos arba vaisiai
    1/2 puodelio (bet kokios, neprivaloma)
  • Kaip pagaminti

  • Tortas kuris visada pavyksta
    1. Paruoškite savo ingredientus.
  • Tortas kuris visada pavyksta
    2. Miltus persijokite į maišymo dubenį.
  • Tortas kuris visada pavyksta
    3. Atskirai suplakite kiaušinius.
  • Tortas kuris visada pavyksta
    4. Į miltus supilkite išplaktus kiaušinius, išmaišykite.
  • Tortas kuris visada pavyksta
    5. Suberkite cukrų, grietinę, supilkite pusę skardinės kondensuoto pieno, įpilkite sodos, užgesintos acte.
  • Tortas kuris visada pavyksta
    6. Tešlą išmaišykite mikseriu.
  • Tortas kuris visada pavyksta
    7. Šio torto paplotėliai kepami atskirai. Trečdalį tešlos supilkite į kepimo formą, gerai supurtinkite indą, kad išsilygintų, kepkite 180 laipsnių orkaitėje 15 minučių. Jei nesate tikri dėl savo formos, ištepkite jį sviestu ir lengvai pabarstykite miltais, taip paplotėlis lengvai išsiims iš formos.
  • Tortas kuris visada pavyksta
    8. Visus tris paplotėlius kepkite vienodai. Atvėsinkite iki kambario temperatūros ant lygaus paviršiaus.
  • Tortas kuris visada pavyksta
    9. Išsukite minkštą sviestą su kondensuotu pienu ir vanilės ekstraktu. Plakite mažu greičiu.
  • Tortas kuris visada pavyksta
    10. Visą kremą galite palikti baltą, arba vieną dalį kremo galite atidėti, pavyzdžiui, trečdalį.
  • Tortas kuris visada pavyksta
    11. Į likusį kremą įpilkite 2 šaukštus šokolado pastos.
  • Tortas kuris visada pavyksta
    12. Išplakite iki vientisos masės.
  • Tortas kuris visada pavyksta
    13. Kai paplotėliai visiškai atvės, pradėkite rinkti tortą, apatinį sluoksnį patepkite šokoladiniu kremu.
  • Tortas kuris visada pavyksta
    14. Kitą paplotėlį dėkite ant viršaus ir patepkite baltu kremu, galite įdėti bet kokių uogų ar vaisių gabalėlių. Šiame recepte naudojamos šaldytos mėlynės.
  • Tortas kuris visada pavyksta
    15. Uždėkite paskutinį paplotėlį, likusiu kremu aptepkite torto viršų ir šonus, šonus pabarstykite vafliniais trupiniais. Galite jo visai nebarstyti ir taip palikti. Mentele galite tepti kremą ir padaryti raštą.
  • Tortas kuris visada pavyksta
    16. Papuoškite tortą kaip norite, tai gali būti tie patys vafliniai trupiniai, galite naudoti riešutų trupinius. Šiame recepte naudojami nedideli šaltyje džiovinti rožių pumpurai ir vaflių trupiniai.
  • Tortas kuris visada pavyksta
    17. Prieš patiekiant, tortą patartina 3-4 valandas palaikyti šaldytuve, kad paplotėliai susigertų ir stabilizuotųsi kremas. Tortas gavosi labai skanus dėl to, kad paplotėliai ir kremas ruošiami kondensuoto pieno pagrindu. O šokolado pastos naudojimas suteikė dar daugiau skonio.
    Daugiau panašių receptų rasite paspaudę ČIA!
    Šaltinis: povar.ru
Rekomenduojami receptai