Kepsnys Meškos letena

Kepsnys Meškos letena

4.7 (4 įvertinimai)

4 Porcijos
30 min.

Apie receptą

Tai labai maistingas ir skanus mėsos patiekalas, kuris gali būti paruoštas šventiniam ar kasdieniniam stalui. Mėsa yra tikrų vyrų maistas. Aš jums papasakosiu, kaip pasigaminti kepsnį "Meškos letena". Kiaulieną drąsiai galima pakeisti vištienos filė. Bulvių tešloje mėsa išlieka sultinga, minkšta ir labai skani. Porcijos didelės ir sočios. Jūs tikrai pamaitinsite savo vyrą!

Receptai pagal ingredientus: # Mėsa / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Bulvės
    800~1000 gramų
  • Česnakai
    4 skiltelės
  • Sūris
    150 gramų
  • Kiaušiniai
    3 vnt
  • Imbiero šaknis
    1 arbatinis šaukštelis
  • Druska, pipirai
    pagal skonį
  • Kiaulienos sprandinė
    800 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Mėsą supjaustykite dideliais delno dydžio gabalėliais.
    1. Mėsą supjaustykite dideliais delno dydžio gabalėliais.
  • Uždenkite maistine plėvele ir išmuškite iš abiejų pusių.
    2. Uždenkite maistine plėvele ir išmuškite iš abiejų pusių.
  • Reklama
  • Dubenyje sumaišykite išspaustą česnaką ir imbiero šaknį, druską, pipirus ir šaukštą alyvuogių aliejaus. Šiuo mišiniu įtrinkite mėsą.
    3. Dubenyje sumaišykite išspaustą česnaką ir imbiero šaknį, druską, pipirus ir šaukštą alyvuogių aliejaus. Šiuo mišiniu įtrinkite mėsą.
  • Bulves reikia nulupti ir sutarkuoti smulkia tarka. Įberkite druskos ir nusausinkite skysčio perteklių. Įmuškite kiaušinį ir išmaišykite.
    4. Bulves reikia nulupti ir sutarkuoti smulkia tarka. Įberkite druskos ir nusausinkite skysčio perteklių. Įmuškite kiaušinį ir išmaišykite.
  • Reklama
  • Išplakti 2 kiaušinius. Į šią tešlą įmerkite mėsą, tada padėkite ant tarkuotų bulvių lovos ir uždenkite tuo pačiu ant viršaus.
    5. Išplakti 2 kiaušinius. Į šią tešlą įmerkite mėsą, tada padėkite ant tarkuotų bulvių lovos ir uždenkite tuo pačiu ant viršaus.
  • Kepkite įkaitintoje keptuvėje iš abiejų pusių ant silpnos ugnies iki auksinės rudos spalvos. Tada apibarstykite tarkuotu sūriu ir kepkite...
    6. Kepkite įkaitintoje keptuvėje iš abiejų pusių ant silpnos ugnies iki auksinės rudos spalvos. Tada apibarstykite tarkuotu sūriu ir kepkite uždengę dangtį, kol išsilydys.
  • Reklama
  • Skanaus!
    7. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 4.7/5 (4 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai