Kepsnys Meškos letena
4.7 (4 įvertinimai)
4 Porcijos
30 min.
Apie receptą
Tai labai maistingas ir skanus mėsos patiekalas, kuris gali būti paruoštas šventiniam ar kasdieniniam stalui. Mėsa yra tikrų vyrų maistas. Aš jums papasakosiu, kaip pasigaminti kepsnį "Meškos letena". Kiaulieną drąsiai galima pakeisti vištienos filė. Bulvių tešloje mėsa išlieka sultinga, minkšta ir labai skani. Porcijos didelės ir sočios. Jūs tikrai pamaitinsite savo vyrą!
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Mėsa /
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Bulvės800~1000 gramų
-
Česnakai4 skiltelės
-
Sūris150 gramų
-
Kiaušiniai3 vnt
-
Imbiero šaknis1 arbatinis šaukštelis
-
Druska, pipiraipagal skonį
-
Kiaulienos sprandinė800 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Mėsą supjaustykite dideliais delno dydžio gabalėliais.
-
2. Uždenkite maistine plėvele ir išmuškite iš abiejų pusių.
-
Reklama
-
3. Dubenyje sumaišykite išspaustą česnaką ir imbiero šaknį, druską, pipirus ir šaukštą alyvuogių aliejaus. Šiuo mišiniu įtrinkite mėsą.
-
4. Bulves reikia nulupti ir sutarkuoti smulkia tarka. Įberkite druskos ir nusausinkite skysčio perteklių. Įmuškite kiaušinį ir išmaišykite.
-
Reklama
-
5. Išplakti 2 kiaušinius. Į šią tešlą įmerkite mėsą, tada padėkite ant tarkuotų bulvių lovos ir uždenkite tuo pačiu ant viršaus.
-
6. Kepkite įkaitintoje keptuvėje iš abiejų pusių ant silpnos ugnies iki auksinės rudos spalvos. Tada apibarstykite tarkuotu sūriu ir kepkite uždengę dangtį, kol išsilydys.
-
Reklama
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama