Kiaušinių suflė
5 (1 įvertinimai)
2 Porcijos
35 min.
Apie receptą
Kiaušinių suflė yra švelnus, purus ir skanus desertas, kuris tiesiog tirpsta burnoje. Suflė paruošta labai paprastai ir iš paprastų, prieinamų ingredientų. Galima patiekti pusryčiams ar popietės užkandžiui. Kiaušinių suflė gali būti paruošta tiek saldi, tiek pikantiška. Siūlau padaryti saldų variantą. Galima patiekti su uogomis ir pabarsčius cukraus pudra.
Paskirtis: Receptai pusryčiams
Receptai pagal ingredientus: Reklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Pienas50 mililitrų
-
Sviestas30 gramų
-
Kiaušiniai2 vnt
-
Kvietiniai miltai1 šaukštas
-
Druska1 žiupsnelis
-
Cukrus1 šaukštas
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite reikiamus ingredientus.
-
2. Puode ištirpinkite sviestą, suberkite miltus. Išmaišykite.
-
Reklama
-
3. Suberkite cukrų ir maišykite porą minučių.
-
4. Supilkite pieną, išmaišykite, kad susidarytų vienalytė tešla.
-
Reklama
-
5. Sudėkite tešlą į dubenį, sudėkite kiaušinių trynius ir išmaišykite.
-
6. Kiaušinių baltymus išplakite iki standžių putų su žiupsneliu druskos.
-
Reklama
-
7. Į tešlą per kelis kartus sudėkite išplaktus baltymus ir švelniai išmaišykite.
-
8. Gautą masę perkelkite į tinkamą kepimo formą (pateptą aliejumi). Kepame iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20-25 minutes.
-
Reklama
-
9. Išimkite kiaušinių suflė iš orkaitės.
-
10. Jei norite, pabarstykite cukraus pudra ir patiekite su uogomis. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama