Žemuogių desertas
5 (1 įvertinimai)
2 Porcijos
20 min.
Apie receptą
Žemuogių sezonas trumpas, tad palepinkite save šiuo gardžiu, subtiliu ir labai sveiku desertu. Žemuogių, jogurto ir traškaus sluoksnio derinys harmoningai papildo vienas kitą. Paragaukite! Žalios žemuogės yra itin sveikos uogos. Todėl siūlau jomis pasilepinti ir prisotinti organizmą vitaminais. Šis uogų desertas patiks tiek suaugusiems, tiek vaikams. Jogurtą galima pakeisti grietine, cukraus kiekį berti pagal skonį arba galite jį pakeisti medumi ar cukraus pakaitalu.
Paskirtis: Desertų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Uogos /
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Žemuogės150 gramų
-
Jogurtas150 gramų
-
Granola60 gramų
-
Cukrus40 gramų
-
Mėtapagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus ingredientus. Išrūšiuokite uogas, nuplaukite ir leiskite vandeniui visiškai nuvarvėti.
-
2. Pusę uogų sutrinkite į tyrę.
-
Reklama
-
3. Į braškių tyrę įberkite cukraus ir maišykite, kol ištirps.
-
4. Likusias uogas sudėkite į dubenį su tyre.
-
Reklama
-
5. Pusę uogų mišinio sudėkite į dvi stiklines arba dubenėlius.
-
6. Ant viršaus uždėkite pusę jogurto.
-
Reklama
-
7. Sudėkite granolą.
-
8. Likusį jogurtą užtepkite ant granolos ir ant viršaus uždėkite žemuogių mišinį mišinį. Papuoškite šviežiomis uogomis ir mėtomis ir nedelsdami patiekite.
-
Reklama
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama