Zrazai su grybais ir sūriu
5 (3 įvertinimai)
5 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Patiekalas labai universalus ir tinka tiek pietums, tiek vakarienei. Rekomenduoju! Paruoškime zrazus su grybais ir sūriu. Jums reikės šių ingredientų: kiaulienos faršo, grybų, kietojo sūrio, svogūnų, miltų, druskos ir augalinio aliejaus. Paruošti zrazai patiekiami su grietine ir šviežiomis daržovėmis, patiekalą galite pabarstyti kapotomis petražolėmis arba krapais. Sėkmės!
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Mėsa /
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Malta mėsa500 gramų
-
Grybai200 gramų
-
Svogūnai1~2 vnt
-
Kietasis sūris150 gramų
-
Druskapagal skonį
-
Aliejuspagal skonį
-
Miltaipagal skonį
-
Grietinėpagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Apkepkite grybus su pjaustytais svogūnais augaliniame aliejuje. Leiskite įdarui atvėsti.
-
2. Iš faršo formuojame paplotėlius, į centrą dedame įdarą, pabarstome tarkuotu sūriu.
-
Reklama
-
3. Suformuokite apvalius zrazus, apvoliokite juos miltuose.
-
4. Kepkite zrazus karštoje keptuvėje iki auksinės rudos spalvos. Tada perkelkite juos į puodą, pabarstykite likusiais grybais, supilkite grietinę ir troškinkite 30 minučių.
-
Reklama
-
5. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (3 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama