Braškių pyragas be kepimo

Braškių pyragas be kepimo

5 (1 įvertinimai)

5 Porcijos
2 val.

Apie receptą

Nepaprastai gardus ir originalus braškių pyragas be kepimo nustebins ne tik ryškiu skoniu ir gražia išvaizda, bet ir neįtikėtinu paruošimo paprastumu! Išbandykite! Kaip matote, braškių pyrago be kepimo receptas yra neįtikėtinai paprastas. Vasarą dažnai jį gaminu savo vasarnamyje, kur iš viso nėra orkaitės. Taigi, kai visi jau prisivalgė iki soties šviežių braškių, o jos vis dar nesibaigia, tuomet į pagalbą ateina šis receptas.

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai / # Uogos
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Nesquik žirneliai
    2 stiklinės (Galite naudoti bet kokius kitus sausus pusryčių dribsnius, sutrintus sausainius ar avižinius dribsnius.)
  • Braškės
    2 stiklinės
  • Varškė
    300 gramų
  • Sviestas
    2 šaukštai
  • Vaisių jogurtas
    300 gramų
  • Cukrus
    5 šaukštai
  • Želatina
    2 arbatiniai šaukšteliai
Reklama
Gaminimo eiga
  • Nedelsdami ištirpinkite želatiną, kaip nurodyta ant pakuotės. Sausus pusryčių kamuoliukus sumaišykite su 2 šaukštais cukraus ir ištirpint...
    1. Nedelsdami ištirpinkite želatiną, kaip nurodyta ant pakuotės. Sausus pusryčių kamuoliukus sumaišykite su 2 šaukštais cukraus ir ištirpintu sviestu. Sudėkite į kepimo formos dugną.
  • Braškes perpjaukite pusiau ir sudėkite ant rutuliukų.
    2. Braškes perpjaukite pusiau ir sudėkite ant rutuliukų.
  • Reklama
  • Varškę, jogurtą ir cukrų išplakite iki vientisos masės. Supilkite ištirpintą želatiną ir vėl išplakite. Ant viršaus užberkite uogas.
    3. Varškę, jogurtą ir cukrų išplakite iki vientisos masės. Supilkite ištirpintą želatiną ir vėl išplakite. Ant viršaus užberkite uogas.
  • Palikite šaldytuve, kol visiškai atvės, po to, jei norite, galite papuošti pyragą braškių, šokolado ar želė gabalėliais.
    4. Palikite šaldytuve, kol visiškai atvės, po to, jei norite, galite papuošti pyragą braškių, šokolado ar želė gabalėliais.
  • Reklama
  • Skanaus!
    5. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
Deimantė Lu
Autorius: Deimantė Lu

Deimantė yra „gaminimas.lt“ komandos narė, kurios sritis – saldumynai, kepiniai ir modernūs patiekalai. Ji nuolat eksperimentuoja virtuvėje, ieškodama naujų skonių derinių ir tobulų receptų. Deimantė turi ilgametę maisto tinklaraščio rašymo patirtį, puikiai išmano ingredientų mokslą ir dalinasi savo žiniomis, kad kiekvienas pyragas ar sausainis pavyktų nepriekaištingai. Jos receptai yra tikslūs, aiškūs ir kviečia mėgautis kūryba virtuvėje Sekite Facebook

  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai