Braškių ir apelsinų sriuba

Braškių ir apelsinų sriuba

5 (1 įvertinimai)

2 Porcijos
30 min.

Apie receptą

Vasaros šaltos sriubos gali būti gaminamos ne tik iš daržovių ir žalumynų, bet ir iš uogų. Norite išbandyti? Tuomet pasigaminkite ir jūs. Labai skanu! Ją galima patiekti šaltą arba šiltą. Jei norite, galite įdėti, pavyzdžiui, mėtų, ledų ar grietinėlės. Geriausia tokią sriubą gaminti iš šviežių braškių, bet ne sezono metu puikiai tiks ir šaldytos. Nei suaugusieji, nei vaikai negalės atsisakyti tokios sriubos.

Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Uogos / # Vaisiai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Braškės
    500 gramų
  • Cukrus
    3 šaukštai
  • Apelsinas
    1 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
  • Nuplaukite ir nusausinkite braškes, pašalinkite kotelius. Išspauskite apelsino sultis.
    1. Nuplaukite ir nusausinkite braškes, pašalinkite kotelius. Išspauskite apelsino sultis.
  • Uogas apibarstykite cukrumi ir padėkite ant ugnies. Kaitinkite apie 5 minutes, kol pasirodys sultys.
    2. Uogas apibarstykite cukrumi ir padėkite ant ugnies. Kaitinkite apie 5 minutes, kol pasirodys sultys.
  • Reklama
  • Tada supilkite apelsinų sultis ir palikite virti dar 5–7 minutes.
    3. Tada supilkite apelsinų sultis ir palikite virti dar 5–7 minutes.
  • Dabar reikia šiek tiek susmulkinti uogas. Patogu naudoti, pavyzdžiui, blenderį arba bulvių grūstuvę. Štai ir viskas, braškių sriubą su ap...
    4. Dabar reikia šiek tiek susmulkinti uogas. Patogu naudoti, pavyzdžiui, blenderį arba bulvių grūstuvę. Štai ir viskas, braškių sriubą su apelsinais galima papildyti mėtomis arba ledais ir patiekti.
  • Reklama
  • Skanaus!
    5. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai