Braškės žiemai be virimo
5 (1 įvertinimai)
4 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Kai žiemą norite braškių, galite išimti mišinį iš šaldiklio ir mėgautis juo. Štai receptas, kurį noriu jums pasiūlyti. Uogos išlieka šviežios net ir atšildytos. Pasinaudokite šia idėja! Tai puikus pasirinkimas ruošiant uogas, kai daug uogų, uogienė jau išvirta arba namuose mažai cukraus. Tokias uogas galima tiesiog valgyti atšildytas, pagaminti tyrę, virti kompotą arba naudoti kepiniams. Pakartotinai užšaldyti nerekomenduojama, todėl geriau tai daryti mažuose induose.
Paskirtis: Uogienių receptai
Receptai pagal ingredientus:
# UogosReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Braškės700 gramų
-
Cukrus1/4 stiklinės
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
-
2. Braškes perrinkite, pašalinkite sugedusias uogas ir nuplaukite. Sudėkite uogas į sietelį ir leiskite vandeniui visiškai nuvarvėti.
-
Reklama
-
3. Nuimkite žaliąją braškių dalį. Jei uogos didelės, galite jas perpjauti per pusę arba palikti sveikas.
-
4. Pusę uogų sudėkite į mažus indelius, kuriuos galima užšaldyti.
-
Reklama
-
5. Susmulkinkite likusias braškes ir sutrinkite iki vientisos masės.
-
6. Į tyrę įberkite cukraus ir vėl plakite, kol cukrus ištirps.
-
Reklama
-
7. Supilkite šviežias uogas į indelius, išmaišykite, kad neliktų oro kišenių. Sandariai uždarykite indelius ir laikykite šaldiklyje, kol sustings.
-
8. Gero pasiruošimo!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama