Braškės žiemai be virimo

Braškės žiemai be virimo

5 (2 įvertinimai)

4 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Kai žiemą norite braškių, galite išimti mišinį iš šaldiklio ir mėgautis juo. Štai receptas, kurį noriu jums pasiūlyti. Uogos išlieka šviežios net ir atšildytos. Pasinaudokite šia idėja! Tai puikus pasirinkimas ruošiant uogas, kai daug uogų, uogienė jau išvirta arba namuose mažai cukraus. Tokias uogas galima tiesiog valgyti atšildytas, pagaminti tyrę, virti kompotą arba naudoti kepiniams. Pakartotinai užšaldyti nerekomenduojama, todėl geriau tai daryti mažuose induose.

Receptai pagal ingredientus: # Uogos
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Braškės
    700 gramų
  • Cukrus
    1/4 stiklinės
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
    1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
  • Braškes perrinkite, pašalinkite sugedusias uogas ir nuplaukite. Sudėkite uogas į sietelį ir leiskite vandeniui visiškai nuvarvėti.
    2. Braškes perrinkite, pašalinkite sugedusias uogas ir nuplaukite. Sudėkite uogas į sietelį ir leiskite vandeniui visiškai nuvarvėti.
  • Reklama
  • Nuimkite žaliąją braškių dalį. Jei uogos didelės, galite jas perpjauti per pusę arba palikti sveikas.
    3. Nuimkite žaliąją braškių dalį. Jei uogos didelės, galite jas perpjauti per pusę arba palikti sveikas.
  • Pusę uogų sudėkite į mažus indelius, kuriuos galima užšaldyti.
    4. Pusę uogų sudėkite į mažus indelius, kuriuos galima užšaldyti.
  • Reklama
  • Susmulkinkite likusias braškes ir sutrinkite iki vientisos masės.
    5. Susmulkinkite likusias braškes ir sutrinkite iki vientisos masės.
  • Į tyrę įberkite cukraus ir vėl plakite, kol cukrus ištirps.
    6. Į tyrę įberkite cukraus ir vėl plakite, kol cukrus ištirps.
  • Reklama
  • Supilkite šviežias uogas į indelius, išmaišykite, kad neliktų oro kišenių. Sandariai uždarykite indelius ir laikykite šaldiklyje, kol sus...
    7. Supilkite šviežias uogas į indelius, išmaišykite, kad neliktų oro kišenių. Sandariai uždarykite indelius ir laikykite šaldiklyje, kol sustings.
  • Gero pasiruošimo!
    8. Gero pasiruošimo!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
Babos receptai
Autorius: Babos receptai

„Babos receptai“ – tai ne vieno žmogaus, o ištisos kartų išminties kolekcija. Čia rasite autentiškus, laiko patikrintus patiekalus, kuriuos mūsų močiutės ir prosenelės gamino dešimtmečiais. Šie receptai yra kruopščiai renkami ir išsaugomi, siekiant perduoti lietuvių kulinarinį paveldą. Kiekvienas patiekalas pasižymi paprastumu, natūraliais ingredientais ir garantuotu skoniu, kuris primena vaikystę. Tai klasika, kuri niekada nepaves ir kuria galima pasitikėti. Sekite Facebook

  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai