Bombiniai pyragaičiai su mėsa
5 (1 įvertinimai)
10 Porcijos
1 val. 30 min.
Apie receptą
Bombiniai pyragaičiai yra skanus ir sotus užkandis, kuris gali būti patiekiamas karštas arba šaltas! Lengvai paruošiami, patiks visai šeimai. Atkreipiu jūsų dėmesį į paprastą žingsnis po žingsnio receptą, kaip gaminti bombų pyragus su mėsa. Pagal šį receptą namuose nesunkiai išsikepsite bombų pyragus su mėsa.
Paskirtis: Užkandžių receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Miltai /
# MėsaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Miltai200 gramų
-
Vanduo 120 gramų (verdantis vanduo)
-
Aliejus4 šaukštai
-
Cukrus1 arbatinis šaukštelis
-
Druska1 arbatinis šaukštelis
-
Malta kiauliena600 gramų
-
Svogūnai1 vnt
-
Česnakai2 skiltelės
-
Krapai1 ryšulėlis
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Pirmiausia paruošime tešlą. Į vandenį įpilkite cukraus ir druskos ir gerai išmaišykite. Tada įpilkite augalinio aliejaus ir miltų. Minkykite tešlą ir palikite 30 minučių pailsėti.
-
2. Kol tešla ilsisi, paruoškite faršą. Smulkiai supjaustykite krapus, česnaką perspauskite per spaudą, svogūną sutarkuokite smulkia tarka. Viską sumaišykite su malta mėsa, pasūdykite pagal skonį.
-
Reklama
-
3. Dabar tešlą padalinkite į 2 lygias dalis. Vieną pusę reikia iškočioti į ploną sluoksnį.
-
4. Iš faršo suformuokite rutuliukus ir paskleiskite juos ant tešlos maždaug 3 cm atstumu vienas nuo kito. Iškočiokite antrąją tešlos dalį ir uždenkite mėsos kukuliukus.
-
Reklama
-
5. Tinkamo skersmens stikline išpjaukite pyragėlius.
-
6. Kiekvienos bombos kraštus suspauskite šakute.
-
Reklama
-
7. Kepkite pyragėlius iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos karštoje keptuvėje su gausiu augalinio aliejaus kiekiu.
-
8. Pyragėlius sudėkite ant popierinio rankšluosčio, kad iš jų nuvarvėtų aliejaus perteklius.
-
Reklama
-
9. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama