Bombiniai pyragaičiai su mėsa

Bombiniai pyragaičiai su mėsa

5 (1 įvertinimai)

10 Porcijos
1 val. 30 min.

Apie receptą

Bombiniai pyragaičiai yra skanus ir sotus užkandis, kuris gali būti patiekiamas karštas arba šaltas! Lengvai paruošiami, patiks visai šeimai. Atkreipiu jūsų dėmesį į paprastą žingsnis po žingsnio receptą, kaip gaminti bombų pyragus su mėsa. Pagal šį receptą namuose nesunkiai išsikepsite bombų pyragus su mėsa.

Receptai pagal ingredientus: # Miltai / # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Miltai
    200 gramų
  • Vanduo 120 gramų (verdantis vanduo)
  • Aliejus
    4 šaukštai
  • Cukrus
    1 arbatinis šaukštelis
  • Druska
    1 arbatinis šaukštelis
  • Malta kiauliena
    600 gramų
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Česnakai
    2 skiltelės
  • Krapai
    1 ryšulėlis
Reklama
Gaminimo eiga
  • Pirmiausia paruošime tešlą. Į vandenį įpilkite cukraus ir druskos ir gerai išmaišykite. Tada įpilkite augalinio aliejaus ir miltų. Minkyk...
    1. Pirmiausia paruošime tešlą. Į vandenį įpilkite cukraus ir druskos ir gerai išmaišykite. Tada įpilkite augalinio aliejaus ir miltų. Minkykite tešlą ir palikite 30 minučių pailsėti.
  • Kol tešla ilsisi, paruoškite faršą. Smulkiai supjaustykite krapus, česnaką perspauskite per spaudą, svogūną sutarkuokite smulkia tarka. V...
    2. Kol tešla ilsisi, paruoškite faršą. Smulkiai supjaustykite krapus, česnaką perspauskite per spaudą, svogūną sutarkuokite smulkia tarka. Viską sumaišykite su malta mėsa, pasūdykite pagal skonį.
  • Reklama
  • Dabar tešlą padalinkite į 2 lygias dalis. Vieną pusę reikia iškočioti į ploną sluoksnį.
    3. Dabar tešlą padalinkite į 2 lygias dalis. Vieną pusę reikia iškočioti į ploną sluoksnį.
  • Iš faršo suformuokite rutuliukus ir paskleiskite juos ant tešlos maždaug 3 cm atstumu vienas nuo kito. Iškočiokite antrąją tešlos dalį ir...
    4. Iš faršo suformuokite rutuliukus ir paskleiskite juos ant tešlos maždaug 3 cm atstumu vienas nuo kito. Iškočiokite antrąją tešlos dalį ir uždenkite mėsos kukuliukus.
  • Reklama
  • Tinkamo skersmens stikline išpjaukite pyragėlius.
    5. Tinkamo skersmens stikline išpjaukite pyragėlius.
  • Kiekvienos bombos kraštus suspauskite šakute.
    6. Kiekvienos bombos kraštus suspauskite šakute.
  • Reklama
  • Kepkite pyragėlius iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos karštoje keptuvėje su gausiu augalinio aliejaus kiekiu.
    7. Kepkite pyragėlius iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos karštoje keptuvėje su gausiu augalinio aliejaus kiekiu.
  • Pyragėlius sudėkite ant popierinio rankšluosčio, kad iš jų nuvarvėtų aliejaus perteklius.
    8. Pyragėlius sudėkite ant popierinio rankšluosčio, kad iš jų nuvarvėtų aliejaus perteklius.
  • Reklama
  • Gero apetito!
    9. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai