Blynų suktinukai su lašiša

Blynų suktinukai su lašiša

5 (2 įvertinimai)

8 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Yra daugybė užkandžių iš blynų variantų. Vienas labai šaunus ir visiškai nesudėtingas. Visiems Azijos virtuvės ir eksperimentų mėgėjams patariu įsidėmėti. Pateikiame idėją, kaip pasigaminti blynų suktinukus su lašiša, avokadu ir varške. Jie tradiciškai patiekiami su sojų padažu ir vasabi. Užkandis skanus, patrauklus ir tikrai neįprastas. Pasiruošę išbandyti?

Receptai pagal ingredientus: # Žuvis
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Varškė
    100 gramų
  • Rūkyta lašiša
    100 gramų
  • Avokadas
    1 vnt
  • Pipirai ir žalumynai
    pagal skonį
  • Blynai
    8 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
  • Visų pirma reikia kepti blynus. Naudokite savo mėgstamos tešlos receptą.
    1. Visų pirma reikia kepti blynus. Naudokite savo mėgstamos tešlos receptą.
  • Avokadą nulupkite ir supjaustykite plonais griežinėliais, supjaustykite lašišą. Padėkite blyną ant darbastalio. Patepkite varške, ant vir...
    2. Avokadą nulupkite ir supjaustykite plonais griežinėliais, supjaustykite lašišą. Padėkite blyną ant darbastalio. Patepkite varške, ant viršaus uždėkite porą žuvies griežinėlių ir avokado. Pabarstykite pipirais, jei norite, pridėkite žolelių.
  • Reklama
  • Blynus švelniai susukite į ritinėlius. Palikite 20 minučių, tada supjaustykite aštriu peiliu.
    3. Blynus švelniai susukite į ritinėlius. Palikite 20 minučių, tada supjaustykite aštriu peiliu.
  • Tai yra blynų su lašiša suktinukai.
    4. Tai yra blynų su lašiša suktinukai.
  • Reklama
  • Patiekite su mėgstamu sojų padažu. Gero apetito!
    5. Patiekite su mėgstamu sojų padažu. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
Deimantė Lu
Autorius: Deimantė Lu

Deimantė yra „gaminimas.lt“ komandos narė, kurios sritis – saldumynai, kepiniai ir modernūs patiekalai. Ji nuolat eksperimentuoja virtuvėje, ieškodama naujų skonių derinių ir tobulų receptų. Deimantė turi ilgametę maisto tinklaraščio rašymo patirtį, puikiai išmano ingredientų mokslą ir dalinasi savo žiniomis, kad kiekvienas pyragas ar sausainis pavyktų nepriekaištingai. Jos receptai yra tikslūs, aiškūs ir kviečia mėgautis kūryba virtuvėje Sekite Facebook

  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai