Blynai be pieno

Blynai be pieno

5 (1 įvertinimai)

2-3

Porcijos

25 min.

Gaminamo laikas

Apie receptą

Anksčiau blynus kepdavau tik su pienu, ir jie visada būdavo skanūs. Bet kai išbandžiau šį receptą, dabar blynus kepu, pirma, daug dažniau, antra, tik su vandens. Dalinuosi su jumis receptu, kaip pagaminti blynus be pieno, kad jie išeitų ploni, švelnūs, minkšti ir labai skanūs. Esmė čia net ne ingredientų rinkinyje, o jų maišymo eilėje ir būdu. Paaiškėjo, kad tai atlieka labai svarbų vaidmenį, tad skaitykite mano receptą, vadovaukitės juo ir kepkite skanius blynus.

Receptai pagal ingridientus: # Miltai
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiaušinis
    1 vnt
  • Vanduo
    250 mililitrų
  • Kepimo milteliai tešlai
    1 arbatinis šaukštelis
  • Cukrus
    3 šaukštai
  • Miltai
    1,5 stiklinės
  • Uogienė
    pagal skonį
  • Kaip pagaminti
  • Blynai be pieno
    1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus. Įdaru pasirūpinkite iš anksto, tebūnie tai uogienė, kondensuotas pienas ar medus – pasirinkimas jūsų, bet man patinka šie blynai su uogiene.
  • Blynai be pieno
    2. Viena iš blynų tešlos gaminimo paslapčių – kiaušinis turi būti išplaktas su cukrumi, kaip biskvitui. Tada blynai gausis labai purūs ir minkšti. Į kiaušinių masę įpilkite šalto vandens, išmaišykite.
  • Blynai be pieno
    3. Suberkite miltus ir kepimo miltelius, gautą masę plakite mikseriu, kad tešloje nesusidarytų miltų gumuliukų.
  • Blynai be pieno
    4. Paruošta tešla bus gana skysta, bet kartu ir klampi.
  • Blynai be pieno
    5. Blynams kepti patariu naudoti blynų kepimo keptuvę, tokioje keptuvėje blynai visada būna ploni ir lygūs. Supilkite apie 100 ml. tešlą samčiu į gerai įkaitintą keptuvę ir kepkite iš abiejų pusių, kol iškeps.
  • Blynai be pieno
    6. Blynai be pieno yra paruošti. Skanaus! Nepamirškite išsivirti kvapnios arbatos ir atidaryti indelį mėgstamos uogienės.
    Daugiau panašių receptų rasite paspaudę ČIA!
    Šaltinis: povar.ru
Rekomenduojami receptai