Marinuoti agurkai žiemai be acto
5 (2 įvertinimai)
1 Porcija
10 val.
Apie receptą
Norėčiau pasiūlyti į mėgstamų receptų kolekciją įtraukti dar vieną įdomų variantą. Parodysiu, kaip paruošti marinuotus agurkus žiemai be acto su aromatingais prieskoniais. Tai gana paprastas receptas, nors ir užima daug laiko. Aktyvus procesas trunka tik apie valandą. Išankstinis sūdymas suteikia agurkams sodrų skonį, o prieskoniai nuostabų aromatą. Tai tikrai verta pabandyti dėl įvairovės.
Paskirtis: Konservavimo receptai
Receptai pagal ingredientus:
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Agurkai500 gramų
-
Druska1 arbatinis šaukštelis
-
Cukrus2 arbatiniai šaukšteliai
-
Citrinos sultys4 arbatiniai šaukšteliai
-
Prieskoniaiarbatinis šaukštelis (garstyčių ir kalendrų sėklos, ciberžolė, kvapieji pipirai)
-
Svogūnai1 vnt
-
Vanduo100 mililitrų
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Agurkus nuplaukite, nusausinkite, perpjaukite pusiau ir atsargiai išimkite šerdį bei sėklas.
-
2. Tada taip supjaustykite mažais gabalėliais. Svogūną nulupkite ir supjaustykite plonais pusžiedžiais.
-
Reklama
-
3. Agurkus sumaišykite su svogūnais, įberkite druskos ir cukraus. Viską atsargiai išmaišome ir dedame į šaldytuvą nakčiai.
-
4. Ryte šiek tiek nuplaukite po tekančiu vandeniu, nusausinkite, suberkite prieskonius ir išmaišykite.
-
Reklama
-
5. Įpilkite vandens, sudėkite į puodą ir padėkite ant ugnies. Užvirus pavirkite vos porą minučių ir karštą sudėkite į sterilizuotus stiklainius.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama