Marinuoti agurkai žiemai be acto

Marinuoti agurkai žiemai be acto

5 (2 įvertinimai)

1 Porcija
10 val.

Apie receptą

Norėčiau pasiūlyti į mėgstamų receptų kolekciją įtraukti dar vieną įdomų variantą. Parodysiu, kaip paruošti marinuotus agurkus žiemai be acto su aromatingais prieskoniais. Tai gana paprastas receptas, nors ir užima daug laiko. Aktyvus procesas trunka tik apie valandą. Išankstinis sūdymas suteikia agurkams sodrų skonį, o prieskoniai nuostabų aromatą. Tai tikrai verta pabandyti dėl įvairovės.

Receptai pagal ingredientus: # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Agurkai
    500 gramų
  • Druska
    1 arbatinis šaukštelis
  • Cukrus
    2 arbatiniai šaukšteliai
  • Citrinos sultys
    4 arbatiniai šaukšteliai
  • Prieskoniai
    arbatinis šaukštelis (garstyčių ir kalendrų sėklos, ciberžolė, kvapieji pipirai)
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Vanduo
    100 mililitrų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Agurkus nuplaukite, nusausinkite, perpjaukite pusiau ir atsargiai išimkite šerdį bei sėklas.
    1. Agurkus nuplaukite, nusausinkite, perpjaukite pusiau ir atsargiai išimkite šerdį bei sėklas.
  • Tada taip supjaustykite mažais gabalėliais. Svogūną nulupkite ir supjaustykite plonais pusžiedžiais.
    2. Tada taip supjaustykite mažais gabalėliais. Svogūną nulupkite ir supjaustykite plonais pusžiedžiais.
  • Reklama
  • Agurkus sumaišykite su svogūnais, įberkite druskos ir cukraus. Viską atsargiai išmaišome ir dedame į šaldytuvą nakčiai.
    3. Agurkus sumaišykite su svogūnais, įberkite druskos ir cukraus. Viską atsargiai išmaišome ir dedame į šaldytuvą nakčiai.
  • Ryte šiek tiek nuplaukite po tekančiu vandeniu, nusausinkite, suberkite prieskonius ir išmaišykite.
    4. Ryte šiek tiek nuplaukite po tekančiu vandeniu, nusausinkite, suberkite prieskonius ir išmaišykite.
  • Reklama
  • Įpilkite vandens, sudėkite į puodą ir padėkite ant ugnies. Užvirus pavirkite vos porą minučių ir karštą sudėkite į sterilizuotus stiklain...
    5. Įpilkite vandens, sudėkite į puodą ir padėkite ant ugnies. Užvirus pavirkite vos porą minučių ir karštą sudėkite į sterilizuotus stiklainius.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai