Kotletukai su bulvėmis padaže
3 (5 įvertinimai)
6 Porcijos
1 val. 30 min.
Apie receptą
Iš visų karštųjų patiekalų mano vaikams labiausiai patinka – mėsos kukuliai ar kotletai. Jie valgomi su bet kokiu garnyru, todėl nebijau išbandyti naujų dalykų. Taip atsirado naujas receptas. Patiekalas yra tikrai šventiškas ir sotus, o į komplektą įeina tik įperkami produktai. Galite eksperimentuoti su prieskoniais, tiks aštresnis skonis. Taigi, pažiūrėkite, kaip pasigaminti kotletus su bulvėmis padaže.
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Mėsa /
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Bulvės500 gramų
-
Malta mėsa500 gramų (kiauliena ir jautiena)
-
Grietinė100 mililitrų
-
Vanduo70 mililitrų
-
Svogūnai1 vnt
-
Pomidorų pasta3 šaukštai
-
Aliejus2 šaukštai
-
Kvietiniai miltai3 šaukštai
-
Vyšniniai pomidorai6~8 vnt
-
Provanso žolelėspagal skonį
-
Druskapagal skonį
-
Raudoni malti pipiraipagal skonį
-
Česnakai2 skiltelės
-
Malti juodieji pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Blenderiu susmulkinkite nuluptą svogūną ir česnaką į košę.
-
2. Tada košę sumaišykite su malta mėsa, druska ir pipirais.
-
Reklama
-
3. Bulves nulupkite, nuplaukite ir supjaustykite į 4 arba 8 dalis. Tada sumaišykite su Provanso žolelėmis, aliejumi, druska ir pipirais. Perkelkite bulves į gilų kepimo indą.
-
4. Po to iš faršo suformuokite kotletus. Kiekvieną apvoliokite miltuose.
-
Reklama
-
5. Ant bulvių išdėliokite kotletus ir pomidorus. Dėkite į orkaitę 10 minučių 180 laipsnių temperatūroje.
-
6. Tuo tarpu paruoškite padažą, sumaišydami pomidorų pastą, grietinę ir druską.
-
Reklama
-
7. Išimkite indą iš orkaitės. Užtepkite jį padažu ir dėkite atgal.
-
8. Kepkite kotletus su bulvėmis po folija 40 minučių, o tada dar 15 minučių be folijos. Patiekalas paruoštas! Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 3/5 (5 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama