Naminė pica ant batono
4.6 (18 įvertinimai)
3 Porcijos
30 min.
Apie receptą
Puikus pasirinkimas įdomiam popietės užkandžiui. Galima ir reikia eksperimentuoti su įdaru. Šią picą lengva paruošti, tačiau ji yra labai skani! Jei nenorite picos kepti orkaitėje, tuomet galite kepti keptuvėje, iš anksto svieste apkepdami laivelius, o paskui su ingredientais tiesiog „pašildydami“ po dangčiu, kad sūris ištirptų.
Paskirtis: Receptai pusryčiams
Receptai pagal ingredientus: Reklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Batonas1 vnt
-
Kiaušiniai2~4 vnt (virti)
-
Rūkyta dešrapagal skonį
-
Kietasis sūris100~150 gramų
-
Pomidorai1 vnt
-
Marinuoti agurkai3~4 vnt
-
Majonezaspagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Pirmiausia paruoškite visus ingredientus.
-
2. Batoną perpjaukite išilgai į dvi lygias dalis.
-
Reklama
-
3. Išimame maksimalų minkštimo kiekį, paliekant tik batono plutą (turėtų gautis „valtis“).
-
4. Batono vidų patepkite majonezu. Kiaušinius sutarkuokite ir sudėkite į batoną.
-
Reklama
-
5. Raugintus agurkus supjaustykite griežinėliais ir išdėliokite ant kiaušinių.
-
6. Rūkytą dešrą supjaustykite nedideliais kubeliais ir dėkite ant agurkų.
-
Reklama
-
7. Pomidorus supjaustykite griežinėliais. Dedame juos ant būsimos picos.
-
8. Ant viršaus užbarstykite tarkuoto sūrio ir pašaukite picą į orkaitę. Kepkite, kol sūris visiškai ištirps.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 4.6/5 (18 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama