Įdarytos vištienos blauzdelės

Įdarytos vištienos blauzdelės

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Jei matote parduodant blauzdeles be kaulų, drąsiai jas įsigykite – iš jų galite gaminti daug įdomių patiekalų, prikimšti visokių skanėstų, kepti keptuvėje ar kepti orkaitėje. Sotaus ir apetitą keliančio patiekalo receptas, įdarytos vištienos blauzdelės be kaulų. Jei kasdieniniam meniu renkamės vištieną gaminti lėtoje viryklėje, keptuvėje ar su bulvėmis orkaitėje, tai šventiniam variantui labiau tiks įdarytos vištienos blauzdelės, pavyzdžiui, itališkai.

Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena / # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vištienos blauzdelės be kaulų
    4 vnt
  • Žalias rūkytas kumpis
    10 griežinėliai
  • Šviežias bazilikas
    1/2 saujelė
  • Miltai
    2 šaukštai
  • Alyvuogių aliejus
    30 gramų
  • Sviestas
    50 gramų
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Baltasis stalo vynas
    1/2 stiklinės
  • Juodųjų pipirų žirneliai
    5~6 vnt
  • Druska
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Išdėliokite blauzdeles, pagardinkite druska, o ant viršaus uždėkite 2–3 griežinėlius plonai pjaustyto kumpio ir šviežio baziliko lapelį.
    1. Išdėliokite blauzdeles, pagardinkite druska, o ant viršaus uždėkite 2–3 griežinėlius plonai pjaustyto kumpio ir šviežio baziliko lapelį.
  • Mėsą sandariai susukti į suktinukus, kraštus sutvirtinti dantų krapštukais ir apvolioti miltuose.
    2. Mėsą sandariai susukti į suktinukus, kraštus sutvirtinti dantų krapštukais ir apvolioti miltuose.
  • Reklama
  • Keptuvėje įkaitinkite alyvuogių aliejų, jame ištirpinkite sviestą ir apkepkite suktinukus iš visų pusių iki auksinės rudos spalvos.
    3. Keptuvėje įkaitinkite alyvuogių aliejų, jame ištirpinkite sviestą ir apkepkite suktinukus iš visų pusių iki auksinės rudos spalvos.
  • Suberkite pusžiedžiais supjaustytus svogūnus, plonai pjaustytą kumpį, smulkintus baziliko lapelius, pakepinkite dar 3-4 minutes ir į kept...
    4. Suberkite pusžiedžiais supjaustytus svogūnus, plonai pjaustytą kumpį, smulkintus baziliko lapelius, pakepinkite dar 3-4 minutes ir į keptuvę supilkite baltąjį vyną.
  • Reklama
  • Kai vynas išgaruos, suberkite juodųjų pipirų žirnelius, truputį virinto vandens, uždenkite keptuvę dangčiu ir troškinkite suktinukus, kol...
    5. Kai vynas išgaruos, suberkite juodųjų pipirų žirnelius, truputį virinto vandens, uždenkite keptuvę dangčiu ir troškinkite suktinukus, kol iškeps. Patiekite patiekalą karštą, su bet kokiu garnyru ar salotomis.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai