Įdarytos vištienos blauzdelės
5 (1 įvertinimai)
4 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Jei matote parduodant blauzdeles be kaulų, drąsiai jas įsigykite – iš jų galite gaminti daug įdomių patiekalų, prikimšti visokių skanėstų, kepti keptuvėje ar kepti orkaitėje. Sotaus ir apetitą keliančio patiekalo receptas, įdarytos vištienos blauzdelės be kaulų. Jei kasdieniniam meniu renkamės vištieną gaminti lėtoje viryklėje, keptuvėje ar su bulvėmis orkaitėje, tai šventiniam variantui labiau tiks įdarytos vištienos blauzdelės, pavyzdžiui, itališkai.
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Paukštiena /
# MėsaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Vištienos blauzdelės be kaulų4 vnt
-
Žalias rūkytas kumpis10 griežinėliai
-
Šviežias bazilikas1/2 saujelė
-
Miltai2 šaukštai
-
Alyvuogių aliejus30 gramų
-
Sviestas50 gramų
-
Svogūnai1 vnt
-
Baltasis stalo vynas1/2 stiklinės
-
Juodųjų pipirų žirneliai5~6 vnt
-
Druskapagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Išdėliokite blauzdeles, pagardinkite druska, o ant viršaus uždėkite 2–3 griežinėlius plonai pjaustyto kumpio ir šviežio baziliko lapelį.
-
2. Mėsą sandariai susukti į suktinukus, kraštus sutvirtinti dantų krapštukais ir apvolioti miltuose.
-
Reklama
-
3. Keptuvėje įkaitinkite alyvuogių aliejų, jame ištirpinkite sviestą ir apkepkite suktinukus iš visų pusių iki auksinės rudos spalvos.
-
4. Suberkite pusžiedžiais supjaustytus svogūnus, plonai pjaustytą kumpį, smulkintus baziliko lapelius, pakepinkite dar 3-4 minutes ir į keptuvę supilkite baltąjį vyną.
-
Reklama
-
5. Kai vynas išgaruos, suberkite juodųjų pipirų žirnelius, truputį virinto vandens, uždenkite keptuvę dangčiu ir troškinkite suktinukus, kol iškeps. Patiekite patiekalą karštą, su bet kokiu garnyru ar salotomis.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama