Marinuotų agurkų sriuba su vištiena

Marinuotų agurkų sriuba su vištiena

5 (1 įvertinimai)

6 Porcijos
2 val.

Apie receptą

Pasigaminkite šią šildančią sriubą! Jums ji tikrai patiks! Vištienos ir grietinėlės sriuba ruošiama be perlinių kruopų, kurios nėra būdingos grietinėlės sriubai. Marinuotų agurkų sriuba pasižyminti ryškiu ir sodriu skoniu. Švelni vištiena, aromatingos daržovės ir marinuoti agurkai sukuria harmoningą derinį, o agurkų sūrymas suteikia patiekalui būdingą rūgštumą ir pikantiškumą. 1. Vištiena su kaulais suteikia sultiniui sodrų aromatą ir intensyvesnį skonį nei filė. 2. Virkite vištieną ant silpnos ugnies ir reguliariai pašalinkite putas – taip sultinys bus skaidrus ir skanus. 3. Išjungę viryklę, palikite sriubą po dangčiu 10–20 minučių – skonis susibalansuos, o aromatai susilies.

Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Paukštiena
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vištiena
    700 gramų
  • Morka
    1 vnt
  • Svogūnas
    1 vnt
  • Bulvės
    4 vnt
  • Česnakas
    2 skiltelės
  • Marinuoti agurkai
    4 vnt
  • Sūrymas
    250 mililitrų
  • Vanduo
    1.5 litro
  • Actas
    1 šaukštas (9%)
  • Pomidorų padažas
    2 šaukštai
  • Druska
    1/2 arbatinio šaukštelio
  • Augalinis aliejus
    3 šaukštai
  • Malti juodieji pipirai
    1/2 arbatinio šaukštelio
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite ingredientus. Vištienos dalis nuplaukite šaltu vandeniu. Nulupkite visas daržoves ir gerai nuplaukite tekančiu vandeniu.
    1. Paruoškite ingredientus. Vištienos dalis nuplaukite šaltu vandeniu. Nulupkite visas daržoves ir gerai nuplaukite tekančiu vandeniu.
  • Sudėkite vištienos gabalėlius į puodą ir užpilkite vandeniu. Virkite vištienos sultinį 50–60 minučių nuo užvirimo.
    2. Sudėkite vištienos gabalėlius į puodą ir užpilkite vandeniu. Virkite vištienos sultinį 50–60 minučių nuo užvirimo.
  • Reklama
  • Kol sultinys verda, paruoškite daržoves. Svogūną supjaustykite pusžiedžiais.
    3. Kol sultinys verda, paruoškite daržoves. Svogūną supjaustykite pusžiedžiais.
  • Morkas sutarkuokite stambia tarka.
    4. Morkas sutarkuokite stambia tarka.
  • Reklama
  • Keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitinkite augalinį aliejų ir sudėkite smulkintą svogūną – kepkite jį, nuolat maišydami mentele, 5–7 minu...
    5. Keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitinkite augalinį aliejų ir sudėkite smulkintą svogūną – kepkite jį, nuolat maišydami mentele, 5–7 minutes.
  • Į svogūną sudėkite morkas ir viską kartu kepkite 5 minutes.
    6. Į svogūną sudėkite morkas ir viską kartu kepkite 5 minutes.
  • Reklama
  • Į keptuvę su daržovėmis supilkite 80 ml vištienos sultinio, acto ir pomidorų padažo.
    7. Į keptuvę su daržovėmis supilkite 80 ml vištienos sultinio, acto ir pomidorų padažo.
  • Viską kartu troškinkite ant vidutinės ugnies 10 minučių.
    8. Viską kartu troškinkite ant vidutinės ugnies 10 minučių.
  • Reklama
  • Bulves supjaustykite mažais kubeliais.
    9. Bulves supjaustykite mažais kubeliais.
  • Į puodą su sultiniu sudėkite bulves.
    10. Į puodą su sultiniu sudėkite bulves.
  • Reklama
  • Sudėkite keptuvės turinį. Virkite viską kartu 15 minučių.
    11. Sudėkite keptuvės turinį. Virkite viską kartu 15 minučių.
  • Marinuotus agurkus supjaustykite mažais kubeliais.
    12. Marinuotus agurkus supjaustykite mažais kubeliais.
  • Į puodą sudėkite agurkus, užpilkite sūrymu, česnaką tiesiai į puodą išspauskite per česnakų presą, įberkite druskos ir pipirų. Šiuo metu ...
    13. Į puodą sudėkite agurkus, užpilkite sūrymu, česnaką tiesiai į puodą išspauskite per česnakų presą, įberkite druskos ir pipirų. Šiuo metu taip pat galite įdėti visą aitriąją papriką, bet tai visiškai nebūtina. Po 5 minučių nukelkite puodą su paruošta sriuba nuo viryklės.
  • Reklama
  • Supilkite sriubą į lėkštes, į kiekvieną pagal skonį įdėkite smulkintų šviežių žolelių, grietinės ir patiekite.
    14. Supilkite sriubą į lėkštes, į kiekvieną pagal skonį įdėkite smulkintų šviežių žolelių, grietinės ir patiekite.
  • Skanaus!
    15. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai