Beliašai
4.6 (3 įvertinimai)
4 Porcijos
30 min.
Apie receptą
Pavargote nuo rutinos? Bulvės ir kruopos – jas valgome kasdien, pamiršdami, kad eksperimentai neužima daug laiko ir nereikalauja daug pastangų. Pavyzdžiui, čia yra paprastas beliašų keptuvėje receptas! Šie beliašai, kaip matote, greitai ir lengvai paruošiami. Nelabai mėgstu dirbti su tešla, esu per daug tingi, todėl naudoju pirktinę. Ne ką blogiau, ir tai palengvina gaminimą! Sėkmės!
Paskirtis: Užkandžių receptai
Receptai pagal ingredientus:
# MėsaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Mielinė tešla500 gramų
-
Malta mėsa400 gramų
-
Grietinė3 šaukštai
-
Svogūnai1 vnt
-
Žalumynaipagal skonį
-
Druskapagal skonį
-
Pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Imame tirštesnį faršą, kad geriau suliptų. Sumaišykite su smulkintais svogūnais ir žolelėmis. Įberkite druskos, pipirų ir įdėkite grietinės – taip įdaras bus sultingesnis.
-
2. Paruoškite tešlą taip, kaip nurodyta ant pakuotės, arba pasigaminkite patys. Laukiame, kol pakils.
-
Reklama
-
3. Stalą patepkite augaliniu aliejumi – taip tešla nelips. Formuojame pyragėlius ir tepame įdarą. Malta mėsa turi gulėti plokščiai, o ne kauburėliais.
-
4. Kraštelius suspaudžiame, bet taip, kad viduryje būtų skylutė. Įkaitinkite keptuvę su dideliu kiekiu augalinio aliejaus.
-
Reklama
-
5. Apkepkite iš abiejų pusių. Viršutinę dalį su skylute galite patepti kiaušinio plakiniu, kad atrodytų patraukliau.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 4.6/5 (3 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama