Beliašai

Beliašai

4.6 (3 įvertinimai)

4 Porcijos
30 min.

Apie receptą

Pavargote nuo rutinos? Bulvės ir kruopos – jas valgome kasdien, pamiršdami, kad eksperimentai neužima daug laiko ir nereikalauja daug pastangų. Pavyzdžiui, čia yra paprastas beliašų keptuvėje receptas! Šie beliašai, kaip matote, greitai ir lengvai paruošiami. Nelabai mėgstu dirbti su tešla, esu per daug tingi, todėl naudoju pirktinę. Ne ką blogiau, ir tai palengvina gaminimą! Sėkmės!

Receptai pagal ingredientus: # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Mielinė tešla
    500 gramų
  • Malta mėsa
    400 gramų
  • Grietinė
    3 šaukštai
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Žalumynai
    pagal skonį
  • Druska
    pagal skonį
  • Pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Imame tirštesnį faršą, kad geriau suliptų. Sumaišykite su smulkintais svogūnais ir žolelėmis. Įberkite druskos, pipirų ir įdėkite grietin...
    1. Imame tirštesnį faršą, kad geriau suliptų. Sumaišykite su smulkintais svogūnais ir žolelėmis. Įberkite druskos, pipirų ir įdėkite grietinės – taip įdaras bus sultingesnis.
  • Paruoškite tešlą taip, kaip nurodyta ant pakuotės, arba pasigaminkite patys. Laukiame, kol pakils.
    2. Paruoškite tešlą taip, kaip nurodyta ant pakuotės, arba pasigaminkite patys. Laukiame, kol pakils.
  • Reklama
  • Stalą patepkite augaliniu aliejumi – taip tešla nelips. Formuojame pyragėlius ir tepame įdarą. Malta mėsa turi gulėti plokščiai, o ne kau...
    3. Stalą patepkite augaliniu aliejumi – taip tešla nelips. Formuojame pyragėlius ir tepame įdarą. Malta mėsa turi gulėti plokščiai, o ne kauburėliais.
  • Kraštelius suspaudžiame, bet taip, kad viduryje būtų skylutė. Įkaitinkite keptuvę su dideliu kiekiu augalinio aliejaus.
    4. Kraštelius suspaudžiame, bet taip, kad viduryje būtų skylutė. Įkaitinkite keptuvę su dideliu kiekiu augalinio aliejaus.
  • Reklama
  • Apkepkite iš abiejų pusių. Viršutinę dalį su skylute galite patepti kiaušinio plakiniu, kad atrodytų patraukliau.
    5. Apkepkite iš abiejų pusių. Viršutinę dalį su skylute galite patepti kiaušinio plakiniu, kad atrodytų patraukliau.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 4.6/5 (3 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai