Belgiški vafliai

Belgiški vafliai

5 (2 įvertinimai)

4 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Belgiški vafliai – puikus desertas, kurį galima patiekti įvairiais būdais. Juos nesunku pasigaminti namuose, jei turite specialią vaflinę. Pateikiu belgiškų vaflių receptą – naudokite. Belgiški vafliai – greitas desertas, kurį lengva paruošti. Žinoma, tešla gali būti ir ne mielinė. Svarbiausia yra sugalvoti įvairių variantų, su kuo patiekti vaflius: nuo įprastos uogienės, kremų iki sudėtingų desertų. Sėkmės kūryboje ir gero apetito!

Receptai pagal ingredientus: # Miltai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Mielės
    2 šaukštai
  • Cukrus
    3 šaukštai (mielių auginimui)
  • Druska
    1 arbatinis šaukštelis
  • Kiaušinis
    6 vnt
  • Vanilinas
    pagal skonį
  • Cinamonas
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Šiltame piene ištirpinkite sausas mieles ir suberkite cukrų.
    1. Šiltame piene ištirpinkite sausas mieles ir suberkite cukrų.
  • Į tešlos maišytuvą suberkite miltus, supilkite mieles.
    2. Į tešlos maišytuvą suberkite miltus, supilkite mieles.
  • Reklama
  • Išminkyti tešlą su kiaušiniais, lydytu sviestu, vanilinu. Užminkykite tešlą.
    3. Išminkyti tešlą su kiaušiniais, lydytu sviestu, vanilinu. Užminkykite tešlą.
  • Tešla gaunasi lipni.
    4. Tešla gaunasi lipni.
  • Reklama
  • Kai tešla padvigubės, įpilkite 2 puodelius cukraus.
    5. Kai tešla padvigubės, įpilkite 2 puodelius cukraus.
  • Po 20 minučių galite pradėti kepti vaflius.
    6. Po 20 minučių galite pradėti kepti vaflius.
  • Reklama
  • Patiekite vaflius su vaisiais ir grietinėle. Gero apetito!
    7. Patiekite vaflius su vaisiais ir grietinėle. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
Deimantė Lu
Autorius: Deimantė Lu

Deimantė yra „gaminimas.lt“ komandos narė, kurios sritis – saldumynai, kepiniai ir modernūs patiekalai. Ji nuolat eksperimentuoja virtuvėje, ieškodama naujų skonių derinių ir tobulų receptų. Deimantė turi ilgametę maisto tinklaraščio rašymo patirtį, puikiai išmano ingredientų mokslą ir dalinasi savo žiniomis, kad kiekvienas pyragas ar sausainis pavyktų nepriekaištingai. Jos receptai yra tikslūs, aiškūs ir kviečia mėgautis kūryba virtuvėje Sekite Facebook

  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai