Belgiški vafliai
5 (1 įvertinimai)
4 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Belgiški vafliai – puikus desertas, kurį galima patiekti įvairiais būdais. Juos nesunku pasigaminti namuose, jei turite specialią vaflinę. Pateikiu belgiškų vaflių receptą – naudokite. Belgiški vafliai – greitas desertas, kurį lengva paruošti. Žinoma, tešla gali būti ir ne mielinė. Svarbiausia yra sugalvoti įvairių variantų, su kuo patiekti vaflius: nuo įprastos uogienės, kremų iki sudėtingų desertų. Sėkmės kūryboje ir gero apetito!
Paskirtis: Užkandžių receptai
Receptai pagal ingredientus:
# MiltaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Mielės2 šaukštai
-
Cukrus3 šaukštai (mielių auginimui)
-
Druska1 arbatinis šaukštelis
-
Kiaušinis6 vnt
-
Vanilinaspagal skonį
-
Cinamonaspagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Šiltame piene ištirpinkite sausas mieles ir suberkite cukrų.
-
2. Į tešlos maišytuvą suberkite miltus, supilkite mieles.
-
Reklama
-
3. Išminkyti tešlą su kiaušiniais, lydytu sviestu, vanilinu. Užminkykite tešlą.
-
4. Tešla gaunasi lipni.
-
Reklama
-
5. Kai tešla padvigubės, įpilkite 2 puodelius cukraus.
-
6. Po 20 minučių galite pradėti kepti vaflius.
-
Reklama
-
7. Patiekite vaflius su vaisiais ir grietinėle. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama