Bandelės su dešrelėmis

Bandelės su dešrelėmis

3 (2 įvertinimai)

5 Porcijos
2 val.

Apie receptą

Kaip pusryčiams patiekti paprastas dešreles taip, kad jos sudomintų vaiką ar patiktų suaugusiam? Pažvelkite į šį receptą, mes iškepsime bandeles, bus neįprasta ir labai skanu! Labai paprastas receptas leidžia įdomiai pasigaminti įprastas dešreles. Tešla bandelėms yra mielinė ir lengvai paruošiama. Vykdykite žingsnis po žingsnio instrukcijas ir mėgaukitės gaminimu!

Receptai pagal ingredientus: # Miltai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Dešrelės
    5 vnt
  • Pienas
    150 mililitrų (125 ml tešlai, 25 ml aptepimui prieš kepimą)
  • Šviežios mielės
    10 gramų
  • Druska
    0.5 arbatinio šaukštelio
  • Sviestas
    20 gramų
  • Miltai
    200 gramų
  • Kiaušinio trynys
    1 vnt (aptepimui prieš kepant)
  • Tarkuotas sūris
    10 gramų
  • Bazilikas
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite ingredientus.
    1. Paruoškite ingredientus.
  • Į pieną įdėkite mielių, druskos ir granuliuoto cukraus. Išmaišykite.
    2. Į pieną įdėkite mielių, druskos ir granuliuoto cukraus. Išmaišykite.
  • Reklama
  • Įdėkite minkšto sviesto arba augalinio aliejaus.
    3. Įdėkite minkšto sviesto arba augalinio aliejaus.
  • Išsijokite miltus. Išminkykite tešlą ir leiskite pakilti 1-1,5 valandos.
    4. Išsijokite miltus. Išminkykite tešlą ir leiskite pakilti 1-1,5 valandos.
  • Reklama
  • Padalinkite tešlą į 5 dalis.
    5. Padalinkite tešlą į 5 dalis.
  • Tešlą iškočiokite į ovalų paplotį ir į centrą įdėkite dešrelę.
    6. Tešlą iškočiokite į ovalų paplotį ir į centrą įdėkite dešrelę.
  • Reklama
  • Suspauskite tešlos kraštus.
    7. Suspauskite tešlos kraštus.
  • Padarykite įpjovas iki pat dešros galo.
    8. Padarykite įpjovas iki pat dešros galo.
  • Reklama
  • Dešros gabaliukus perkelkite į skirtingas puses, vieną į kairę, kitą į dešinę, po vieną, dėdami „per pjūvį“.
    9. Dešros gabaliukus perkelkite į skirtingas puses, vieną į kairę, kitą į dešinę, po vieną, dėdami „per pjūvį“.
  • Paruoškite „mišinį“ iš kiaušinio trynio ir šaukšto pieno.
    10. Paruoškite „mišinį“ iš kiaušinio trynio ir šaukšto pieno.
  • Reklama
  • Bandeles aptepkite trynių mišiniu.
    11. Bandeles aptepkite trynių mišiniu.
  • Bandeles apibarstykite tarkuotu sūriu.
    12. Bandeles apibarstykite tarkuotu sūriu.
  • Ant viršaus pabarstykite baziliko arba raudonėlio.
    13. Ant viršaus pabarstykite baziliko arba raudonėlio.
  • Reklama
  • Bandeles kepkite 180-200 laipsnių temperatūroje 20-25 minutes.
    14. Bandeles kepkite 180-200 laipsnių temperatūroje 20-25 minutes.
  • Bandeles patiekite su padažu arba garstyčiomis. Gero apetito!
    15. Bandeles patiekite su padažu arba garstyčiomis. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 3/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai