Bandelės su dešrelėmis
3 (2 įvertinimai)
5 Porcijos
2 val.
Apie receptą
Kaip pusryčiams patiekti paprastas dešreles taip, kad jos sudomintų vaiką ar patiktų suaugusiam? Pažvelkite į šį receptą, mes iškepsime bandeles, bus neįprasta ir labai skanu! Labai paprastas receptas leidžia įdomiai pasigaminti įprastas dešreles. Tešla bandelėms yra mielinė ir lengvai paruošiama. Vykdykite žingsnis po žingsnio instrukcijas ir mėgaukitės gaminimu!
Paskirtis: Užkandžių receptai
Receptai pagal ingredientus:
# MiltaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Dešrelės5 vnt
-
Pienas150 mililitrų (125 ml tešlai, 25 ml aptepimui prieš kepimą)
-
Šviežios mielės10 gramų
-
Druska0.5 arbatinio šaukštelio
-
Sviestas20 gramų
-
Miltai200 gramų
-
Kiaušinio trynys1 vnt (aptepimui prieš kepant)
-
Tarkuotas sūris10 gramų
-
Bazilikaspagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite ingredientus.
-
2. Į pieną įdėkite mielių, druskos ir granuliuoto cukraus. Išmaišykite.
-
Reklama
-
3. Įdėkite minkšto sviesto arba augalinio aliejaus.
-
4. Išsijokite miltus. Išminkykite tešlą ir leiskite pakilti 1-1,5 valandos.
-
Reklama
-
5. Padalinkite tešlą į 5 dalis.
-
6. Tešlą iškočiokite į ovalų paplotį ir į centrą įdėkite dešrelę.
-
Reklama
-
7. Suspauskite tešlos kraštus.
-
8. Padarykite įpjovas iki pat dešros galo.
-
Reklama
-
9. Dešros gabaliukus perkelkite į skirtingas puses, vieną į kairę, kitą į dešinę, po vieną, dėdami „per pjūvį“.
-
10. Paruoškite „mišinį“ iš kiaušinio trynio ir šaukšto pieno.
-
Reklama
-
11. Bandeles aptepkite trynių mišiniu.
-
12. Bandeles apibarstykite tarkuotu sūriu.
-
13. Ant viršaus pabarstykite baziliko arba raudonėlio.
-
Reklama
-
14. Bandeles kepkite 180-200 laipsnių temperatūroje 20-25 minutes.
-
15. Bandeles patiekite su padažu arba garstyčiomis. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 3/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama