Bananiniai blynai ant kefyro
5 (1 įvertinimai)
3 Porcijos
45 min.
Apie receptą
Savaitgalio pusryčiams peržiūrėkite bananų blynų receptą. Juos kepti ilgai neužtruks. Jų žavesys slypi tame, kad prie tešlos galima pridėti kefyro likučius. Renkantis bananus blynams pirmenybę teikite prinokusiems arba pernokusiems. Jie saldesni. Jei jų nėra, tada cukraus kiekį tešloje padidinkite 1 valgomu šaukštu. Verta prisiminti, kad blynai kepami sausoje keptuvėje, netepti. Jie turėtų būti sodrūs, o dydį galima reguliuoti.
Paskirtis: Receptai pusryčiams
Receptai pagal ingredientus:
# Miltai /
# Pieno produktai /
# VaisiaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Bananai2 vnt
-
Kefyras280 mililitrų
-
Kiaušinis1 vnt
-
Cukrus4 šaukštai
-
Druska1/4 šaukštelio
-
Kvietiniai miltai210 gramų
-
Kepimo milteliai tešlai1 arbatinis šaukštelis (su kaupu)
-
Soda1/2 šaukštelio
-
Augalinis aliejus1,5 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite reikiamus ingredientus.
-
2. Į dubenį supilkite kefyrą. Įdėkite sodos. Išmaišykite ir palikite 5 minutėms, kad soda užgestų.
-
Reklama
-
3. Tada sudėkite cukrų, kiaušinį, bananų gabalėlius.
-
4. Dubenėlio turinį sutrinkite panardinamu trintuvu iki vientisos ir purios masės.
-
Reklama
-
5. Suberkite miltus, druską, kepimo miltelius tešlai. Sumaišykite su panardintu trintuvu.
-
6. Į gautą tirštą tešlą įpilkite augalinio aliejaus ir gerai išmaišykite. Tešla paruošta kepimui.
-
Reklama
-
7. Ant vidutinės-mažos ugnies įkaitinkite nepridegančią keptuvę. Niekuo netepkite jos. Tešlą išgriebkite dideliu šaukštu ir supilkite į keptuvę. Tešlą paskleiskite apskritimo forma. Gali būti bet koks skersmuo. Kepkite ant vidutinės-mažos ugnies 2 minutes iš kiekvienos pusės.
-
8. Sudėkite iškeptus bananinius blynus ir patiekite karštus.
-
Reklama
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama