Baltųjų pupelių ir šoninės sriuba
5 (1 įvertinimai)
8 Porcijos
1 val. 40 min.
Apie receptą
Nežinai ką gaminti pietums? Galiu rekomenduoti puikų baltųjų pupelių ir šoninės sriubos receptą. Soti, soti sriuba su rūkytos mėsos atspalviu – kaip tik tai, ko reikia skaniems pietums. Pupeles rekomenduoju mirkyti per naktį, kitaip teks virti labai ilgai. Galite naudoti raudonas arba baltas. Dar kartą įsitikinau, kad norint paruošti skanų patiekalą, nebūtina naudoti brangių ingredientų. Sriubą patiekite karštą, papuoštą kepta šonine.
Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Daržovės /
# MėsaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Bulvės700~900 Gramas Svogūnai
-
Morkos2~3 vnt
-
Česnakai2 skiltelės
-
Šoninė170 gramų
-
Pomidorų padažas230 mililitrų
-
Baltosios pupelės450 gramų
-
Saliero stiebas3 vnt
-
Druska ir pipiraipagal skonį
-
Vištienos sultinys6 stiklinės
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Sudėkite pupeles į dubenį ir užpilkite vandeniu taip, kad pupeles apsemtų 2–3 pirštais. Palikite pupeles per naktį.
-
2. Šoninės griežinėlius supjaustykite mažais gabalėliais, tada sudėkite į puodą ir kepkite iki auksinės rudos spalvos. Šoninę dėkite ant servetėlės ir nuvarvinkite riebalus, pasilikdami 2 šaukštus.
-
Reklama
-
3. Svogūną supjaustykite smulkiais gabalėliais, morkas ir salierą plonais pusžiedžiais, česnaką susmulkinkite. Pirmiausia į puodą su riebalais suberkite svogūną, pakepinkite kelias minutes, tada suberkite morkas ir salierą, pačioje pabaigoje suberkite česnaką, kepkite dar 1 min.
-
4. Bulves nulupkite ir supjaustykite mažais kubeliais.
-
Reklama
-
5. Į puodą su daržovėmis sudėkite pupeles ir bulves.
-
6. Puode daržoves užpilkite vištienos sultiniu ir padėkite ant ugnies, uždenkite dangčiu ir užvirinkite.
-
Reklama
-
7. Virkite sriubą, kol bus paruoštos pupelės ir bulvės.
-
8. Blenderiu sutrinkite maždaug pusę sriubos.
-
Reklama
-
9. Grąžinkite puodą ant ugnies, sudėkite pomidorų padažą, druską, pipirus ir pusę apkeptos šoninės. Sriubą užvirinkite ir išjunkite ugnį.
-
10. Sriubą supilstykite į dubenėlius, papuoškite šonine ir patiekite iš karto.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama