Baltųjų pupelių ir šoninės sriuba

Baltųjų pupelių ir šoninės sriuba

5 (1 įvertinimai)

8 Porcijos
1 val. 40 min.

Apie receptą

Nežinai ką gaminti pietums? Galiu rekomenduoti puikų baltųjų pupelių ir šoninės sriubos receptą. Soti, soti sriuba su rūkytos mėsos atspalviu – kaip tik tai, ko reikia skaniems pietums. Pupeles rekomenduoju mirkyti per naktį, kitaip teks virti labai ilgai. Galite naudoti raudonas arba baltas. Dar kartą įsitikinau, kad norint paruošti skanų patiekalą, nebūtina naudoti brangių ingredientų. Sriubą patiekite karštą, papuoštą kepta šonine.

Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Bulvės
    700~900 Gramas Svogūnai
  • Morkos
    2~3 vnt
  • Česnakai
    2 skiltelės
  • Šoninė
    170 gramų
  • Pomidorų padažas
    230 mililitrų
  • Baltosios pupelės
    450 gramų
  • Saliero stiebas
    3 vnt
  • Druska ir pipirai
    pagal skonį
  • Vištienos sultinys
    6 stiklinės
Reklama
Gaminimo eiga
  • Sudėkite pupeles į dubenį ir užpilkite vandeniu taip, kad pupeles apsemtų 2–3 pirštais. Palikite pupeles per naktį.
    1. Sudėkite pupeles į dubenį ir užpilkite vandeniu taip, kad pupeles apsemtų 2–3 pirštais. Palikite pupeles per naktį.
  • Šoninės griežinėlius supjaustykite mažais gabalėliais, tada sudėkite į puodą ir kepkite iki auksinės rudos spalvos. Šoninę dėkite ant ser...
    2. Šoninės griežinėlius supjaustykite mažais gabalėliais, tada sudėkite į puodą ir kepkite iki auksinės rudos spalvos. Šoninę dėkite ant servetėlės ​​ir nuvarvinkite riebalus, pasilikdami 2 šaukštus.
  • Reklama
  • Svogūną supjaustykite smulkiais gabalėliais, morkas ir salierą plonais pusžiedžiais, česnaką susmulkinkite. Pirmiausia į puodą su riebala...
    3. Svogūną supjaustykite smulkiais gabalėliais, morkas ir salierą plonais pusžiedžiais, česnaką susmulkinkite. Pirmiausia į puodą su riebalais suberkite svogūną, pakepinkite kelias minutes, tada suberkite morkas ir salierą, pačioje pabaigoje suberkite česnaką, kepkite dar 1 min.
  • Bulves nulupkite ir supjaustykite mažais kubeliais.
    4. Bulves nulupkite ir supjaustykite mažais kubeliais.
  • Reklama
  • Į puodą su daržovėmis sudėkite pupeles ir bulves.
    5. Į puodą su daržovėmis sudėkite pupeles ir bulves.
  • Puode daržoves užpilkite vištienos sultiniu ir padėkite ant ugnies, uždenkite dangčiu ir užvirinkite.
    6. Puode daržoves užpilkite vištienos sultiniu ir padėkite ant ugnies, uždenkite dangčiu ir užvirinkite.
  • Reklama
  • Virkite sriubą, kol bus paruoštos pupelės ir bulvės.
    7. Virkite sriubą, kol bus paruoštos pupelės ir bulvės.
  • Blenderiu sutrinkite maždaug pusę sriubos.
    8. Blenderiu sutrinkite maždaug pusę sriubos.
  • Reklama
  • Grąžinkite puodą ant ugnies, sudėkite pomidorų padažą, druską, pipirus ir pusę apkeptos šoninės. Sriubą užvirinkite ir išjunkite ugnį.
    9. Grąžinkite puodą ant ugnies, sudėkite pomidorų padažą, druską, pipirus ir pusę apkeptos šoninės. Sriubą užvirinkite ir išjunkite ugnį.
  • Sriubą supilstykite į dubenėlius, papuoškite šonine ir patiekite iš karto.
    10. Sriubą supilstykite į dubenėlius, papuoškite šonine ir patiekite iš karto.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai