Avokadų pyragas

Avokadų pyragas

5 (1 įvertinimai)

24 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Šį „Brownie“ su avokadu receptą galima lengvai laikyti sveikiausiu šio šokoladinio pyrago kepimo variantu, nes didžiąją dalį sviesto pakeičia vaisiaus minkštimas. Avokadą pasirinkau visai apgalvotai, nes vaisiai riebūs ir sveiki. Jei norisi saldumynų, tačiau jais piktnaudžiauti dėl įvairių priežasčių nerekomenduojama, šis receptas tikrai kaip tik tau. Sudėtyje yra tamsaus šokolado, graikinių riešutų ir avokado. Visi šie produktai yra naudingi organizmui.

Receptai pagal ingredientus: # Vaisiai / # Miltai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Avokadas
    2~3 vnt (1 stiklinė minkštimo)
  • Riešutai
    1 stiklinės
  • Miltai
    1 stiklinė
  • Sviestas
    60 gramų
  • Juodasis šokoladas
    115 gramų
  • Kiaušiniai
    3 vnt
  • Cukrus
    2 stiklinės
  • Vanilės ekstraktas
    1 arbatinis šaukštelis
Reklama
Gaminimo eiga
  • Kepimo formą uždenkite folija ir patepkite sviestu.
    1. Kepimo formą uždenkite folija ir patepkite sviestu.
  • Mikrobangų krosnelėje dubenyje ištirpinkite juodąjį šokoladą ir sviestą.
    2. Mikrobangų krosnelėje dubenyje ištirpinkite juodąjį šokoladą ir sviestą.
  • Reklama
  • Avokadą nulupkite, šaukštu išskobkite minkštimą, sumaišykite su šokolado mišiniu ir cukrumi.
    3. Avokadą nulupkite, šaukštu išskobkite minkštimą, sumaišykite su šokolado mišiniu ir cukrumi.
  • Įmuškite kiaušinius, suberkite vanilę ir išmaišykite.
    4. Įmuškite kiaušinius, suberkite vanilę ir išmaišykite.
  • Reklama
  • Suberkite miltus ir vėl išmaišykite.
    5. Suberkite miltus ir vėl išmaišykite.
  • Riešutus susmulkinkite mažais gabalėliais ir suberkite į tešlą.
    6. Riešutus susmulkinkite mažais gabalėliais ir suberkite į tešlą.
  • Reklama
  • Sudėkite tešlą į paruoštą skardą ir paskleiskite.
    7. Sudėkite tešlą į paruoštą skardą ir paskleiskite.
  • Kepkite 20-25 minutes 180 laipsnių temperatūroje. Pyragą atvėsinkite 5-10 minučių, tada supjaustykite gabalėliais ir patiekite atvėsus.
    8. Kepkite 20-25 minutes 180 laipsnių temperatūroje. Pyragą atvėsinkite 5-10 minučių, tada supjaustykite gabalėliais ir patiekite atvėsus.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai