Avokadų pyragas

Avokadų pyragas

5 (1 įvertinimai)

24 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Šį „Brownie“ su avokadu receptą galima lengvai laikyti sveikiausiu šio šokoladinio pyrago kepimo variantu, nes didžiąją dalį sviesto pakeičia vaisiaus minkštimas. Avokadą pasirinkau visai apgalvotai, nes vaisiai riebūs ir sveiki. Jei norisi saldumynų, tačiau jais piktnaudžiauti dėl įvairių priežasčių nerekomenduojama, šis receptas tikrai kaip tik tau. Sudėtyje yra tamsaus šokolado, graikinių riešutų ir avokado. Visi šie produktai yra naudingi organizmui.

Receptai pagal ingredientus: # Vaisiai / # Miltai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Avokadas
    2~3 vnt (1 stiklinė minkštimo)
  • Riešutai
    1 stiklinės
  • Miltai
    1 stiklinė
  • Sviestas
    60 gramų
  • Juodasis šokoladas
    115 gramų
  • Kiaušiniai
    3 vnt
  • Cukrus
    2 stiklinės
  • Vanilės ekstraktas
    1 arbatinis šaukštelis
Reklama
Gaminimo eiga
  • Kepimo formą uždenkite folija ir patepkite sviestu.
    1. Kepimo formą uždenkite folija ir patepkite sviestu.
  • Mikrobangų krosnelėje dubenyje ištirpinkite juodąjį šokoladą ir sviestą.
    2. Mikrobangų krosnelėje dubenyje ištirpinkite juodąjį šokoladą ir sviestą.
  • Reklama
  • Avokadą nulupkite, šaukštu išskobkite minkštimą, sumaišykite su šokolado mišiniu ir cukrumi.
    3. Avokadą nulupkite, šaukštu išskobkite minkštimą, sumaišykite su šokolado mišiniu ir cukrumi.
  • Įmuškite kiaušinius, suberkite vanilę ir išmaišykite.
    4. Įmuškite kiaušinius, suberkite vanilę ir išmaišykite.
  • Reklama
  • Suberkite miltus ir vėl išmaišykite.
    5. Suberkite miltus ir vėl išmaišykite.
  • Riešutus susmulkinkite mažais gabalėliais ir suberkite į tešlą.
    6. Riešutus susmulkinkite mažais gabalėliais ir suberkite į tešlą.
  • Reklama
  • Sudėkite tešlą į paruoštą skardą ir paskleiskite.
    7. Sudėkite tešlą į paruoštą skardą ir paskleiskite.
  • Kepkite 20-25 minutes 180 laipsnių temperatūroje. Pyragą atvėsinkite 5-10 minučių, tada supjaustykite gabalėliais ir patiekite atvėsus.
    8. Kepkite 20-25 minutes 180 laipsnių temperatūroje. Pyragą atvėsinkite 5-10 minučių, tada supjaustykite gabalėliais ir patiekite atvėsus.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
Deimantė Lu
Autorius: Deimantė Lu

Deimantė yra „gaminimas.lt“ komandos narė, kurios sritis – saldumynai, kepiniai ir modernūs patiekalai. Ji nuolat eksperimentuoja virtuvėje, ieškodama naujų skonių derinių ir tobulų receptų. Deimantė turi ilgametę maisto tinklaraščio rašymo patirtį, puikiai išmano ingredientų mokslą ir dalinasi savo žiniomis, kad kiekvienas pyragas ar sausainis pavyktų nepriekaištingai. Jos receptai yra tikslūs, aiškūs ir kviečia mėgautis kūryba virtuvėje Sekite Facebook

  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai