Avižinių dribsnių pyragas be miltų su bananais
3.6 (3 įvertinimai)
6 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Gaminame pyragą be miltų, cukraus ir sviesto. Šį pyragą galima priskirti dietiniam receptui. Vidutiniškai saldus, nekaloringas ir sveikas! Galima duoti ir vaikams. Avižinių dribsnių pyragas yra saldus, aromatingas, skanus, sveikas ir beveik visiškai nekaloringas. Be to, šio pyrago gabalėlis pusryčiams praturtins organizmą skaidulomis ir energija visai dienai. Jį paruošti nesunku, ingredientai paprasti ir prieinami, o gaminimo procesas labai greitas.
Paskirtis: Pyragų ir tortų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# VaisiaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Avižiniai dribsniai120 gramų
-
Pienas250 mililitrų
-
Kiaušiniai2 vnt
-
Bananai2 vnt (labai subrendęs)
-
Kakava2 šaukštai
-
Graikiniai riešutai30 gramų
-
Kepimo milteliai1 arbatinis šaukštelis
-
Vanilinas1 vnt (pakelis)
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus ingredientus.
-
2. Avižinius dribsnius užpilkite karštu pienu ir palikite 10-15 minučių.
-
Reklama
-
3. Prinokusius bananus nulupkite, minkštimą susmulkinkite arba sulaužykite į dubenį ir sutrinkite į tyrę.
-
4. Į bananų tyrę įmuškite kiaušinius, įdėkite vanilės ir išmaišykite.
-
Reklama
-
5. Suberkite kakavos miltelius ir kepimo miltelius ir išmaišykite.
-
6. Per šį laiką dribsniai išbrinko.
-
Reklama
-
7. Sumaišykite išbrinkusius dribsnius ir kiaušinių-bananų mišinį, suberkite smulkintus graikinius riešutus ir gerai išmaišykite tešlą.
-
8. Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi ir perkelkite tešlą. Pyragą kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 35-40 minučių.
-
Reklama
-
9. Gatavą pyragą atvėsinkite ir papuoškite kaip norite.
-
10. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 3.6/5 (3 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama