Avižinių dribsnių pyragas be miltų su bananais

Avižinių dribsnių pyragas be miltų su bananais

3.6 (3 įvertinimai)

6 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Gaminame pyragą be miltų, cukraus ir sviesto. Šį pyragą galima priskirti dietiniam receptui. Vidutiniškai saldus, nekaloringas ir sveikas! Galima duoti ir vaikams. Avižinių dribsnių pyragas yra saldus, aromatingas, skanus, sveikas ir beveik visiškai nekaloringas. Be to, šio pyrago gabalėlis pusryčiams praturtins organizmą skaidulomis ir energija visai dienai. Jį paruošti nesunku, ingredientai paprasti ir prieinami, o gaminimo procesas labai greitas.

Receptai pagal ingredientus: # Vaisiai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Avižiniai dribsniai
    120 gramų
  • Pienas
    250 mililitrų
  • Kiaušiniai
    2 vnt
  • Bananai
    2 vnt (labai subrendęs)
  • Kakava
    2 šaukštai
  • Graikiniai riešutai
    30 gramų
  • Kepimo milteliai
    1 arbatinis šaukštelis
  • Vanilinas
    1 vnt (pakelis)
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus ingredientus.
    1. Paruoškite visus ingredientus.
  • Avižinius dribsnius užpilkite karštu pienu ir palikite 10-15 minučių.
    2. Avižinius dribsnius užpilkite karštu pienu ir palikite 10-15 minučių.
  • Reklama
  • Prinokusius bananus nulupkite, minkštimą susmulkinkite arba sulaužykite į dubenį ir sutrinkite į tyrę.
    3. Prinokusius bananus nulupkite, minkštimą susmulkinkite arba sulaužykite į dubenį ir sutrinkite į tyrę.
  • Į bananų tyrę įmuškite kiaušinius, įdėkite vanilės ir išmaišykite.
    4. Į bananų tyrę įmuškite kiaušinius, įdėkite vanilės ir išmaišykite.
  • Reklama
  • Suberkite kakavos miltelius ir kepimo miltelius ir išmaišykite.
    5. Suberkite kakavos miltelius ir kepimo miltelius ir išmaišykite.
  • Per šį laiką dribsniai išbrinko.
    6. Per šį laiką dribsniai išbrinko.
  • Reklama
  • Sumaišykite išbrinkusius dribsnius ir kiaušinių-bananų mišinį, suberkite smulkintus graikinius riešutus ir gerai išmaišykite tešlą.
    7. Sumaišykite išbrinkusius dribsnius ir kiaušinių-bananų mišinį, suberkite smulkintus graikinius riešutus ir gerai išmaišykite tešlą.
  • Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi ir perkelkite tešlą. Pyragą kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 35-40 minučių.
    8. Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi ir perkelkite tešlą. Pyragą kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 35-40 minučių.
  • Reklama
  • Gatavą pyragą atvėsinkite ir papuoškite kaip norite.
    9. Gatavą pyragą atvėsinkite ir papuoškite kaip norite.
  • Gero apetito!
    10. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 3.6/5 (3 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai