Aviečių uogienė su krakmolu

Aviečių uogienė su krakmolu

5 (2 įvertinimai)

1 Porcija
9 val.

Apie receptą

Jei jūsų avietės labai sultingos arba nuskintos po lietaus, uogienė gali būti per skysta. Paprastas krakmolas padės ištaisyti situaciją, todėl uogienė taps tiršta ir švelni. Uogienei tinka absoliučiai visos uogos, svarbiausia, kad jos nebūtų sugedusios. Šią uogienę reikia laikyti šaldytuve.

Receptai pagal ingredientus: # Uogos
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Avietės
    700 gramų
  • Kukurūzų krakmolas
    30 gramų
  • Cukrus
    400 gramų
  • Vanduo
    80 mililitrų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
    1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
  • Avietes išrūšiuokite, pabarstykite cukrumi ir palikite 8 valandoms, kad uogos išsiskirtų sultis.
    2. Avietes išrūšiuokite, pabarstykite cukrumi ir palikite 8 valandoms, kad uogos išsiskirtų sultis.
  • Reklama
  • Avietes dėkite ant vidutinės ugnies ir užvirkite. Virkite masę 5 minutes, pašalindami putas.
    3. Avietes dėkite ant vidutinės ugnies ir užvirkite. Virkite masę 5 minutes, pašalindami putas.
  • Krakmolą praskieskite vandeniu ir maišydami supilkite į uogienę.
    4. Krakmolą praskieskite vandeniu ir maišydami supilkite į uogienę.
  • Reklama
  • Aviečių uogienę maišydami virkite 5 minutes. Karštą uogienę supilstykite į sausus, sterilizuotus stiklainius ir sandariai uždarykite. Apv...
    5. Aviečių uogienę maišydami virkite 5 minutes. Karštą uogienę supilstykite į sausus, sterilizuotus stiklainius ir sandariai uždarykite. Apverskite stiklainius aukštyn kojomis ir palikite visiškai atvėsti. Apverskite stiklainius ir laikykite.
  • Gerų pasiruošimų!
    6. Gerų pasiruošimų!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai