Aviečių uogienė su krakmolu
5 (2 įvertinimai)
1 Porcija
9 val.
Apie receptą
Jei jūsų avietės labai sultingos arba nuskintos po lietaus, uogienė gali būti per skysta. Paprastas krakmolas padės ištaisyti situaciją, todėl uogienė taps tiršta ir švelni. Uogienei tinka absoliučiai visos uogos, svarbiausia, kad jos nebūtų sugedusios. Šią uogienę reikia laikyti šaldytuve.
Paskirtis: Uogienių receptai
Receptai pagal ingredientus:
# UogosReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Avietės700 gramų
-
Kukurūzų krakmolas30 gramų
-
Cukrus400 gramų
-
Vanduo80 mililitrų
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
-
2. Avietes išrūšiuokite, pabarstykite cukrumi ir palikite 8 valandoms, kad uogos išsiskirtų sultis.
-
Reklama
-
3. Avietes dėkite ant vidutinės ugnies ir užvirkite. Virkite masę 5 minutes, pašalindami putas.
-
4. Krakmolą praskieskite vandeniu ir maišydami supilkite į uogienę.
-
Reklama
-
5. Aviečių uogienę maišydami virkite 5 minutes. Karštą uogienę supilstykite į sausus, sterilizuotus stiklainius ir sandariai uždarykite. Apverskite stiklainius aukštyn kojomis ir palikite visiškai atvėsti. Apverskite stiklainius ir laikykite.
-
6. Gerų pasiruošimų!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama