Aviečių putėsiai
5 (1 įvertinimai)
4 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Aviečių putėsiai ne tik skanūs ir gražūs, bet taip pat ir labai naudingi. Dėl minimalaus terminio apdorojimo avietės išsaugos visus vitaminus ir maistines medžiagas. Aviečių putėsiai paruošiami labai greitai ir lengvai. Baltymus išplakti iki putų, suberti su cukrumi išplaktas avietes ir išmirkytą želatiną. Gautą mišinį gerai išplakti, supilti į formeles ir patiekti. Patiekdami galite papuošti avietėmis ir šviežiomis mėtomis. Gero apetito!
Paskirtis: Desertų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# UogosReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Avietės200 gramų
-
Cukrus150 gramų
-
Želatina10 gramų
-
Kiaušinio baltymai2 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Kad želatina išbrinktų, užpilkite vandeniu.
-
2. Sumaišykite avietes su cukrumi.
-
Reklama
-
3. Ir trintuvu sutrinkite į tyrę.
-
4. Atskirai išplakti kiaušinių baltymus.
-
Reklama
-
5. Ir į juos įpilkite aviečių tyrės ir želatinos. Gautą mišinį gerai išplakite, supilkite į formeles ir patiekite. Patiekdami galite papuošti avietėmis ir šviežiomis mėtomis.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama