Aviečių putėsiai

Aviečių putėsiai

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Aviečių putėsiai ne tik skanūs ir gražūs, bet taip pat ir labai naudingi. Dėl minimalaus terminio apdorojimo avietės išsaugos visus vitaminus ir maistines medžiagas. Aviečių putėsiai paruošiami labai greitai ir lengvai. Baltymus išplakti iki putų, suberti su cukrumi išplaktas avietes ir išmirkytą želatiną. Gautą mišinį gerai išplakti, supilti į formeles ir patiekti. Patiekdami galite papuošti avietėmis ir šviežiomis mėtomis. Gero apetito!

Receptai pagal ingredientus: # Uogos
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Avietės
    200 gramų
  • Cukrus
    150 gramų
  • Želatina
    10 gramų
  • Kiaušinio baltymai
    2 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
  • Kad želatina išbrinktų, užpilkite vandeniu.
    1. Kad želatina išbrinktų, užpilkite vandeniu.
  • Sumaišykite avietes su cukrumi.
    2. Sumaišykite avietes su cukrumi.
  • Reklama
  • Ir trintuvu sutrinkite į tyrę.
    3. Ir trintuvu sutrinkite į tyrę.
  • Atskirai išplakti kiaušinių baltymus.
    4. Atskirai išplakti kiaušinių baltymus.
  • Reklama
  • Ir į juos įpilkite aviečių tyrės ir želatinos. Gautą mišinį gerai išplakite, supilkite į formeles ir patiekite. Patiekdami galite papuošt...
    5. Ir į juos įpilkite aviečių tyrės ir želatinos. Gautą mišinį gerai išplakite, supilkite į formeles ir patiekite. Patiekdami galite papuošti avietėmis ir šviežiomis mėtomis.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai