Aštrus bulvių užkandis
5 (2 įvertinimai)
4 Porcijos
30 min.
Apie receptą
Jei mėgstate sočius, aštrius ir kvapnius užkandžius, tikrai turėtumėte išbandyti šį variantą su bulvėmis, česnakais, čili ir prieskoniais. Parodysiu, kaip su minimaliomis pastangomis pasigaminti pikantišką bulvių užkandį. Į pagrindą galite pridėti bet kokių jums patinkančių prieskonių. Šiuo atveju tai aštrus variantas, bet, pavyzdžiui, galite padaryti neaštrų. Suformuokite nedidelius rutuliukus, kepkite giliai ir patiekite karštus su mėgstamu padažu.
Paskirtis: Užkandžių receptai
Receptai pagal ingredientus:
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Bulvė4 vnt (virtos su lupena)
-
Džiūvėsėliai2 šaukštai
-
Keptas česnakas1 šaukštas
-
Čili dribsniai1 arbatinis šaukštelis
-
Čili1 vnt
-
Kukurūzų miltai2 šaukštai
-
Druska ir prieskoniaipagal skonį
-
Aliejuspagal poreikį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Bulves išvirti iš anksto, atvėsinti, nulupti ir sutarkuoti. Paruoškite visus kitus ingredientus.
-
2. Į bulves suberkite prieskonius ir 1 šaukštą miltų.
-
Reklama
-
3. Kruopščiai išmaišykite.
-
4. Štai tokia masė gavosi.
-
Reklama
-
5. Susukite į tokias dešreles.
-
6. Supjaustykite mažais gabalėliais (galite formuoti rutuliukus arba taip kepti) ir apvoliokite miltuose.
-
Reklama
-
7. Mažomis porcijomis paskleiskite įkaitintame aliejuje ir kepkite iki auksinės rudos spalvos.
-
8. Kai pikantiškas bulvių užkandis bus paruoštas, padėkite jį ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų aliejaus perteklius.
-
Reklama
-
9. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama