Aštrus bulvių užkandis

Aštrus bulvių užkandis

5 (2 įvertinimai)

4 Porcijos
30 min.

Apie receptą

Jei mėgstate sočius, aštrius ir kvapnius užkandžius, tikrai turėtumėte išbandyti šį variantą su bulvėmis, česnakais, čili ir prieskoniais. Parodysiu, kaip su minimaliomis pastangomis pasigaminti pikantišką bulvių užkandį. Į pagrindą galite pridėti bet kokių jums patinkančių prieskonių. Šiuo atveju tai aštrus variantas, bet, pavyzdžiui, galite padaryti neaštrų. Suformuokite nedidelius rutuliukus, kepkite giliai ir patiekite karštus su mėgstamu padažu.

Receptai pagal ingredientus: # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Bulvė
    4 vnt (virtos su lupena)
  • Džiūvėsėliai
    2 šaukštai
  • Keptas česnakas
    1 šaukštas
  • Čili dribsniai
    1 arbatinis šaukštelis
  • Čili
    1 vnt
  • Kukurūzų miltai
    2 šaukštai
  • Druska ir prieskoniai
    pagal skonį
  • Aliejus
    pagal poreikį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Bulves išvirti iš anksto, atvėsinti, nulupti ir sutarkuoti. Paruoškite visus kitus ingredientus.
    1. Bulves išvirti iš anksto, atvėsinti, nulupti ir sutarkuoti. Paruoškite visus kitus ingredientus.
  • Į bulves suberkite prieskonius ir 1 šaukštą miltų.
    2. Į bulves suberkite prieskonius ir 1 šaukštą miltų.
  • Reklama
  • Kruopščiai išmaišykite.
    3. Kruopščiai išmaišykite.
  • Štai tokia masė gavosi.
    4. Štai tokia masė gavosi.
  • Reklama
  • Susukite į tokias dešreles.
    5. Susukite į tokias dešreles.
  • Supjaustykite mažais gabalėliais (galite formuoti rutuliukus arba taip kepti) ir apvoliokite miltuose.
    6. Supjaustykite mažais gabalėliais (galite formuoti rutuliukus arba taip kepti) ir apvoliokite miltuose.
  • Reklama
  • Mažomis porcijomis paskleiskite įkaitintame aliejuje ir kepkite iki auksinės rudos spalvos.
    7. Mažomis porcijomis paskleiskite įkaitintame aliejuje ir kepkite iki auksinės rudos spalvos.
  • Kai pikantiškas bulvių užkandis bus paruoštas, padėkite jį ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų aliejaus perteklius.
    8. Kai pikantiškas bulvių užkandis bus paruoštas, padėkite jį ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų aliejaus perteklius.
  • Reklama
  • Gero apetito!
    9. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai