Ananasų šerbetas

Ananasų šerbetas

5 (1 įvertinimai)

2 Porcijos
9 val.

Apie receptą

Naminis ananasų šerbetas labai saldus, kvapnus ir skanus. Ypač mėgstantiems gaivius, šaltus desertus. Ananasus galima naudoti šviežius, nupjaukite odelę, supjaustykite kubeliais ir užšaldykite. Ksantano derva naudojama kaip tirštiklis, kad šerbeto tekstūra būtų lygesnė ir kreminė. Bet jūs galite apsieiti be jo. Paruošti šerbetą paprasta, svarbiausia turėti galingą maišytuvą.

Receptai pagal ingredientus: # Vaisiai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Ananasai
    250 gramų (šaldyti)
  • Vanduo
    160 mililitrų (80 ml
  • Cukrus
    80 mililitrų
  • Ksantano derva
    1/3 arbatinio šaukštelio
  • Citrinų sultys
    1,5 arbatinio šaukštelio
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus ingredientus.
    1. Paruoškite visus ingredientus.
  • Sumaišykite cukrų ir vandenį, įpilkite citrinos sulčių. Užvirinkite ant vidutinės ugnies, virkite 7 minutes. Tada supilkite sirupą ir atv...
    2. Sumaišykite cukrų ir vandenį, įpilkite citrinos sulčių. Užvirinkite ant vidutinės ugnies, virkite 7 minutes. Tada supilkite sirupą ir atvėsinkite kambario temperatūroje.
  • Reklama
  • Ananasus sutrinkite trintuve kartu su sirupu ir ksantano derva.
    3. Ananasus sutrinkite trintuve kartu su sirupu ir ksantano derva.
  • Gautą mišinį supilkite į dubenį, įpilkite šalto vandens, plakite plaktuvu iki vientisos masės.
    4. Gautą mišinį supilkite į dubenį, įpilkite šalto vandens, plakite plaktuvu iki vientisos masės.
  • Reklama
  • Tada supilkite į formą, padėkite į šaldiklį nakčiai.
    5. Tada supilkite į formą, padėkite į šaldiklį nakčiai.
  • Ananasų šerbetas paruoštas, mėgaukitės maistu!
    6. Ananasų šerbetas paruoštas, mėgaukitės maistu!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai