Ananasų šerbetas
5 (1 įvertinimai)
2 Porcijos
9 val.
Apie receptą
Naminis ananasų šerbetas labai saldus, kvapnus ir skanus. Ypač mėgstantiems gaivius, šaltus desertus. Ananasus galima naudoti šviežius, nupjaukite odelę, supjaustykite kubeliais ir užšaldykite. Ksantano derva naudojama kaip tirštiklis, kad šerbeto tekstūra būtų lygesnė ir kreminė. Bet jūs galite apsieiti be jo. Paruošti šerbetą paprasta, svarbiausia turėti galingą maišytuvą.
Paskirtis: Desertų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# VaisiaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Ananasai250 gramų (šaldyti)
-
Vanduo160 mililitrų (80 ml
-
Cukrus80 mililitrų
-
Ksantano derva1/3 arbatinio šaukštelio
-
Citrinų sultys1,5 arbatinio šaukštelio
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus ingredientus.
-
2. Sumaišykite cukrų ir vandenį, įpilkite citrinos sulčių. Užvirinkite ant vidutinės ugnies, virkite 7 minutes. Tada supilkite sirupą ir atvėsinkite kambario temperatūroje.
-
Reklama
-
3. Ananasus sutrinkite trintuve kartu su sirupu ir ksantano derva.
-
4. Gautą mišinį supilkite į dubenį, įpilkite šalto vandens, plakite plaktuvu iki vientisos masės.
-
Reklama
-
5. Tada supilkite į formą, padėkite į šaldiklį nakčiai.
-
6. Ananasų šerbetas paruoštas, mėgaukitės maistu!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama