Amerikietiški blynai

Amerikietiški blynai

5 (1 įvertinimai)

3-4 Porcijos
20 min.

Apie receptą

Puikus amerikietiškų pusryčių pasirinkimas ant jūsų stalo. Blynus galite kepti ne tik pusryčiams, beje, bet ir desertui. Blyneliai gaminami iš miltų, kiaušinių, sviesto, kepimo miltelių, pieno. Visi ingredientai turi būti sumaišyti, kad gautųsi vienalytė tešla be gabalėlių. Tada supilkite tešlą į įkaitintą keptuvę su samčiu ir kepkite blynus. Tradiciškai jie patiekiami su klevų sirupu arba medumi.

Receptai pagal ingredientus: # Miltai / # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Miltai
    250 gramų
  • Sviestas
    60 gramų (galima pakeisti margarinu)
  • Cukrus
    5 šaukštai
  • Kiaušiniai
    2 vnt
  • Klevų sirupas
    50 ml (galima pakeisti kitu sirupu ar medumi)
  • Kepimo milteliai
    2 arbatiniai šaukšteliai
  • Augalinis aliejus
    0,5 arbatinio šaukštelio
  • Pienas
    300 mililitrų (nugriebtas, gali būti pakeistas vandeniu)
Reklama
Gaminimo eiga
  • Dubenyje ištirpinkite sviestą arba margariną. Aš naudoju mikrobangų krosnelę. Tada atvėsinkite.
    1. Dubenyje ištirpinkite sviestą arba margariną. Aš naudoju mikrobangų krosnelę. Tada atvėsinkite.
  • Įmuškite 2 kiaušinius, įpilkite 300 ml pieno, 2 arbatinius šaukštelius kepimo miltelių ir cukraus.
    2. Įmuškite 2 kiaušinius, įpilkite 300 ml pieno, 2 arbatinius šaukštelius kepimo miltelių ir cukraus.
  • Reklama
  • Išsijokite miltus ir užmaišykite tešlą. Jis bus grietinės konsistencijos.
    3. Išsijokite miltus ir užmaišykite tešlą. Jis bus grietinės konsistencijos.
  • Blyneliai turi būti kepti gerai įkaitintoje keptuvėje, o keptuvė turi būti nelipni. Norėdami užtikrinti didesnį patikimumą, į keptuvę įla...
    4. Blyneliai turi būti kepti gerai įkaitintoje keptuvėje, o keptuvė turi būti nelipni. Norėdami užtikrinti didesnį patikimumą, į keptuvę įlašinkite 2–3 lašus augalinio aliejaus ir patrinkite popieriniu rankšluosčiu. Mes tarsi apsidrausdami ištepame keptuvę aliejumi, bet plūduriuojančio aliejaus neturi būti. Visas aliejaus perteklius bus sugertas servetėle. Dabar blynus kepsime sausoje keptuvėje. Supilkite dalį tešlos ir apkepkite iš abiejų pusių. Nepilkite per daug tešlos iš karto 1 blynui. Jie bus pakankamai dideli.
  • Reklama
  • Iš nurodyto produktų kiekio man gavosi 12 blynų.
    5. Iš nurodyto produktų kiekio man gavosi 12 blynų.
  • Patiekite su klevų sirupu. Labai skanu su arbata.
    6. Patiekite su klevų sirupu. Labai skanu su arbata.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai