Amerikietiški blynai
5 (1 įvertinimai)
3-4 Porcijos
20 min.
Apie receptą
Puikus amerikietiškų pusryčių pasirinkimas ant jūsų stalo. Blynus galite kepti ne tik pusryčiams, beje, bet ir desertui. Blyneliai gaminami iš miltų, kiaušinių, sviesto, kepimo miltelių, pieno. Visi ingredientai turi būti sumaišyti, kad gautųsi vienalytė tešla be gabalėlių. Tada supilkite tešlą į įkaitintą keptuvę su samčiu ir kepkite blynus. Tradiciškai jie patiekiami su klevų sirupu arba medumi.
Paskirtis: Receptai pusryčiams
Receptai pagal ingredientus:
# Miltai /
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Miltai250 gramų
-
Sviestas60 gramų (galima pakeisti margarinu)
-
Cukrus5 šaukštai
-
Kiaušiniai2 vnt
-
Klevų sirupas50 ml (galima pakeisti kitu sirupu ar medumi)
-
Kepimo milteliai2 arbatiniai šaukšteliai
-
Augalinis aliejus0,5 arbatinio šaukštelio
-
Pienas300 mililitrų (nugriebtas, gali būti pakeistas vandeniu)
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Dubenyje ištirpinkite sviestą arba margariną. Aš naudoju mikrobangų krosnelę. Tada atvėsinkite.
-
2. Įmuškite 2 kiaušinius, įpilkite 300 ml pieno, 2 arbatinius šaukštelius kepimo miltelių ir cukraus.
-
Reklama
-
3. Išsijokite miltus ir užmaišykite tešlą. Jis bus grietinės konsistencijos.
-
4. Blyneliai turi būti kepti gerai įkaitintoje keptuvėje, o keptuvė turi būti nelipni. Norėdami užtikrinti didesnį patikimumą, į keptuvę įlašinkite 2–3 lašus augalinio aliejaus ir patrinkite popieriniu rankšluosčiu. Mes tarsi apsidrausdami ištepame keptuvę aliejumi, bet plūduriuojančio aliejaus neturi būti. Visas aliejaus perteklius bus sugertas servetėle. Dabar blynus kepsime sausoje keptuvėje. Supilkite dalį tešlos ir apkepkite iš abiejų pusių. Nepilkite per daug tešlos iš karto 1 blynui. Jie bus pakankamai dideli.
-
Reklama
-
5. Iš nurodyto produktų kiekio man gavosi 12 blynų.
-
6. Patiekite su klevų sirupu. Labai skanu su arbata.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama