Kiauliena kepta tešloje

Kiauliena kepta tešloje

4.8 (5 įvertinimai)

3 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Mama išmokė kepti kiaulieną tešloje. Ir dabar visi mano draugai gamina pagal šį receptą. Ir tai nenuostabu – rezultatas yra traški, apetitą kelianti tešla, o po ja minkšta, sultinga mėsa. Išbandykite! Prie šio patiekalo puikiai tiks daržovės, daržovių salotos, užkandžiai. Taip pat galite virti grikių košę su padažu. Gero apetito!

Receptai pagal ingredientus: # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiaulienos nugarinė
    500 gramų
  • Šaltas alus
    200 mililitrų
  • Kiaušinis
    1 vnt
  • Ryžių miltai
    4 šaukštai
  • Druska, pipirai
    pagal skonį
  • Augalinis aliejus
    pagal poreikį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Kiaulieną supjaustykite mažais plonais gabalėliais, lengvai pamuškite.
    1. Kiaulieną supjaustykite mažais plonais gabalėliais, lengvai pamuškite.
  • Druska ir pipirai pagal skonį.
    2. Druska ir pipirai pagal skonį.
  • Reklama
  • Į dubenį supilkite alų, įmuškite kiaušinį, ryžių miltus, druską.
    3. Į dubenį supilkite alų, įmuškite kiaušinį, ryžių miltus, druską.
  • Gerai išmaišykite. Jums gali prireikti šiek tiek daugiau miltų.
    4. Gerai išmaišykite. Jums gali prireikti šiek tiek daugiau miltų.
  • Reklama
  • Kiekvieną gabalėlį pamerkite į tešlą ir kepkite verdančiame aliejuje iki auksinės rudos spalvos.
    5. Kiekvieną gabalėlį pamerkite į tešlą ir kepkite verdančiame aliejuje iki auksinės rudos spalvos.
  • Paruoštą mėsą sudėkite ant popierinės servetėlės, kad nuvarvėtų riebalų perteklius. Ir jūs galite patiekti ant stalo.
    6. Paruoštą mėsą sudėkite ant popierinės servetėlės, kad nuvarvėtų riebalų perteklius. Ir jūs galite patiekti ant stalo.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 4.8/5 (5 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai