Kiauliena kepta tešloje
4.8 (5 įvertinimai)
3 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Mama išmokė kepti kiaulieną tešloje. Ir dabar visi mano draugai gamina pagal šį receptą. Ir tai nenuostabu – rezultatas yra traški, apetitą kelianti tešla, o po ja minkšta, sultinga mėsa. Išbandykite! Prie šio patiekalo puikiai tiks daržovės, daržovių salotos, užkandžiai. Taip pat galite virti grikių košę su padažu. Gero apetito!
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# MėsaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kiaulienos nugarinė500 gramų
-
Šaltas alus200 mililitrų
-
Kiaušinis1 vnt
-
Ryžių miltai4 šaukštai
-
Druska, pipiraipagal skonį
-
Augalinis aliejuspagal poreikį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Kiaulieną supjaustykite mažais plonais gabalėliais, lengvai pamuškite.
-
2. Druska ir pipirai pagal skonį.
-
Reklama
-
3. Į dubenį supilkite alų, įmuškite kiaušinį, ryžių miltus, druską.
-
4. Gerai išmaišykite. Jums gali prireikti šiek tiek daugiau miltų.
-
Reklama
-
5. Kiekvieną gabalėlį pamerkite į tešlą ir kepkite verdančiame aliejuje iki auksinės rudos spalvos.
-
6. Paruoštą mėsą sudėkite ant popierinės servetėlės, kad nuvarvėtų riebalų perteklius. Ir jūs galite patiekti ant stalo.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 4.8/5 (5 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama