Žydiško sūrio užkandis
5 (1 įvertinimai)
4 Porcijos
5 min.
Apie receptą
Šventiniam stalui paruoškite žydiško sūrio užkandį. Skanu su matza, bet tiks ir įprasta duona. Salotoms iš anksto išvirkite morkas. Morkas ir kitus ingredientus sutarkuokite, sumaišykite su majonezu bei prieskoniais ir suformuokite rutuliukus.
Paskirtis: Užkandžių receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Lydytas sūris1 vnt
-
Kietasis sūris100 gramų
-
Majonezas100 gramų
-
Virtos morkos1 vnt
-
Druska ir pipirai1 gramas
-
Riešutas100 gramų
-
Virtas kiaušinis3 vnt
-
Česnakai2 skiltelės
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Lydytą sūrį šiek tiek užšaldykite ir sutarkuokite.
-
2. Į lydytą sūrį suberkite tarkuotą kietąjį sūrį.
-
Reklama
-
3. Įberkite druskos, pipirų. Nuluptą česnaką sutarkuokite (galite naudoti česnako spaudą).
-
4. Virtas morkas sutarkuoti (ją nulupus).
-
Reklama
-
5. Užpilame majonezu. Pridėti susmulkintą graikinį riešutą. Viską išmaišyti.
-
6. Iš gautos masės suformuokite rutuliukus. Patiekite su matzo.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama