Žydiško sūrio užkandis

Žydiško sūrio užkandis

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
5 min.

Apie receptą

Šventiniam stalui paruoškite žydiško sūrio užkandį. Skanu su matza, bet tiks ir įprasta duona. Salotoms iš anksto išvirkite morkas. Morkas ir kitus ingredientus sutarkuokite, sumaišykite su majonezu bei prieskoniais ir suformuokite rutuliukus.

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Lydytas sūris
    1 vnt
  • Kietasis sūris
    100 gramų
  • Majonezas
    100 gramų
  • Virtos morkos
    1 vnt
  • Druska ir pipirai
    1 gramas
  • Riešutas
    100 gramų
  • Virtas kiaušinis
    3 vnt
  • Česnakai
    2 skiltelės
Reklama
Gaminimo eiga
  • Lydytą sūrį šiek tiek užšaldykite ir sutarkuokite.
    1. Lydytą sūrį šiek tiek užšaldykite ir sutarkuokite.
  • Į lydytą sūrį suberkite tarkuotą kietąjį sūrį.
    2. Į lydytą sūrį suberkite tarkuotą kietąjį sūrį.
  • Reklama
  • Įberkite druskos, pipirų. Nuluptą česnaką sutarkuokite (galite naudoti česnako spaudą).
    3. Įberkite druskos, pipirų. Nuluptą česnaką sutarkuokite (galite naudoti česnako spaudą).
  • Virtas morkas sutarkuoti (ją nulupus).
    4. Virtas morkas sutarkuoti (ją nulupus).
  • Reklama
  • Užpilame majonezu. Pridėti susmulkintą graikinį riešutą. Viską išmaišyti.
    5. Užpilame majonezu. Pridėti susmulkintą graikinį riešutą. Viską išmaišyti.
  • Iš gautos masės suformuokite rutuliukus. Patiekite su matzo.
    6. Iš gautos masės suformuokite rutuliukus. Patiekite su matzo.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
Deimantė Lu
Autorius: Deimantė Lu

Deimantė yra „gaminimas.lt“ komandos narė, kurios sritis – saldumynai, kepiniai ir modernūs patiekalai. Ji nuolat eksperimentuoja virtuvėje, ieškodama naujų skonių derinių ir tobulų receptų. Deimantė turi ilgametę maisto tinklaraščio rašymo patirtį, puikiai išmano ingredientų mokslą ir dalinasi savo žiniomis, kad kiekvienas pyragas ar sausainis pavyktų nepriekaištingai. Jos receptai yra tikslūs, aiškūs ir kviečia mėgautis kūryba virtuvėje Sekite Facebook

  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai