Avižiniai blynai su sūriu
5 (1 įvertinimai)
2 Porcijos
20 min.
Apie receptą
Puikus pasirinkimas sotiems ir maistingiems pusryčiams, kurie patiks daugeliui, ypač tiems, kurie prižiūri savo figūrą. Avižinius blynaus galite patiekti su daržovėmis, šviežiomis žolelėmis ir puodeliu aromatingos kavos. Siūlau naudoti Adyghe sūrį, bet pagal skonį galite pasiimti bet kokį kietąjį sūrį. Ši avižinių blynų versija turėtų būti patiekiama iškart po paruošimo. Tai paprastas ir greitas pusryčių pasirinkimas kiekvienai dienai.
Paskirtis: Receptai pusryčiams
Receptai pagal ingredientus:
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Avižiniai dribsniai5~6 šaukštai
-
Pienas4 šaukštai
-
Kiaušiniai2 vnt
-
Adyghe sūris60 gramų
-
Augalinis aliejus1 šaukštas
-
Druskapagal skonį
-
Pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite ingredientus.
-
2. Avižinius dribsnius suberkite į virtuvinio trintuvo dubenį, tada dideliu greičiu sumalkite iki smulkių trupinių.
-
Reklama
-
3. Į dubenį įmuškite kiaušinius, druską ir pipirus.
-
4. Supilkite pieną į maišytuvą.
-
Reklama
-
5. Visus ingredientus sumalkite 30 sekundžių.
-
6. Įkaitinkite keptuvę ir aptepkite aliejumi. Visą masę supilkite iš blenderio dubens, apkepkite avižinius dribsnius iš abiejų pusių po 2,5-3 minutes ant silpnos ugnies.
-
Reklama
-
7. Sūrį sutarkuokite ir uždėkite ant blyno krašto.
-
8. Blyną perlenkite per pusę.
-
Reklama
-
9. Avižiniai blynai su sūriu paruošti. Skanaus!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama