Žuvis su daržovėmis po sūriu
5 (2 įvertinimai)
3 Porcijos
50 min.
Apie receptą
Tai vienas iš tų patiekalų, kurio paruošimas nereikalauja daug laiko ir pastangų. Tiesiog sujungiame visus ingredientus ir pašauname į orkaitę. Greita, paprasta ir skanu! Jei ieškote paprasto sultingos žuvies recepto, tai čia kaip tik jums! Dėl svogūnų, morkų ir pomidorų patiekalas bus sultingas, o grietinės padažas suteiks subtilaus pikantiškumo. Beje, galima imti bet kokią žuvį, mano atveju tai pangasijos filė.
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Žuvis /
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Morkos1 vnt
-
Pomidorai2~3 vnt
-
Kietasis sūris50 gramų
-
Grietinė2 šaukštai
-
Garstyčios1 šaukštai
-
Pangasius filė3~4 vnt
-
Svogūnai1~2 vnt
-
Prieskoniaipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Sutarkuotas morkas sudėkite į riebalais išteptą kepimo formą.
-
2. Svogūną stambiai supjaustykite ir kaip kitą sluoksnį paskleiskite ant morkų.
-
Reklama
-
3. Atskirame dubenyje sumaišykite grietinę, garstyčias, druską ir žuvies prieskonius.
-
4. Ant daržovių dėkite griežinėliais pjaustytą pangasijos filė ir aptepkite grietinės padažu. Ant viršaus dėkite pjaustytus pomidorus.
-
Reklama
-
5. Žuvį ir daržoves apibarstykite tarkuotu sūriu, formą uždenkite folija ir pašaukite į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę 30 minučių. Nuimkite foliją likus 10–15 minučių iki patiekalo paruošimo, kad patiekalas apskrustų.
-
6. Patiekite patiekalą karštą. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama