Žuvies sriuba iš coho lašišos
5 (1 įvertinimai)
5 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Žuvies sriuba bus skanu ne tik ant ugnies, bet ir namuose, ypač jei ji pagaminta iš kelių rūšių žuvų (arba vienos, bet kokybiškos). Sužinokite, kaip gaminti lašišos žuvies sriubą. Iš Coho lašišos gaunama skani ir soti sriuba, kuri savo skoniu niekuo nenusileidžia sriubai iš lašišos ar upėtakio, o kaina bus daug priimtinesnė. Galite nusipirkti visą žuvį, atskirti pelekus, uodegą ir galvą ir panaudoti sriubai, o likusią dalį kepti.
Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Žuvis /
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Coho lašiša1 kilogramas
-
Bulvės2 vnt
-
Svogūnas2 vnt
-
Ryžiai50 gramų
-
Lauro lapas2 vnt
-
Druska ir prieskoniaipagal skonį
-
Žalumynai1 krūva
-
Rafinuotas aliejuspagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruošiame visus reikalingus ingredientus sriubai gaminti. Nuo žuvies atskiriame uodegą, galvą ir pelekus. Išimame žiaunas, kruopščiai nuplauname skerdeną.
-
2. Į didelį puodą supilkite vandenį, sudėkite žuvį, lauro lapą, druską ir prieskonius. 1 svogūną nulupkite, nuplaukite ir taip pat sudėkite į puodą. Viską virkite apie 20-30 minučių.
-
Reklama
-
3. Antrąjį svogūną nuvalome, nuplauname ir supjaustome kubeliu, pakepiname keptuvėje įpylus augalinio aliejaus.
-
4. Ryžius nuplaukite ir keletą minučių pamirkykite, bulves nulupkite, nuplaukite ir supjaustykite kubeliais.
-
Reklama
-
5. Paruoštą sultinį perkošiame per dvigubą marlės sluoksnį, supilame atgal į puodą ir laukiame, kol užvirs. Dedame nuplautus ryžius, bulves ir svogūnus, uždengiame dangčiu ir dar 15 min. Žuvies filė supjaustykite gabalėliais ir sudėkite į puodą, virkite 10 minučių, suberkite prieskonius, žoleles. Išjunkite ugnį ir uždenkite puodą dangčiu, palikite pusvalandžiui ir patiekite.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama