Žuvies sriuba iš coho lašišos

Žuvies sriuba iš coho lašišos

5 (1 įvertinimai)

5 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Žuvies sriuba bus skanu ne tik ant ugnies, bet ir namuose, ypač jei ji pagaminta iš kelių rūšių žuvų (arba vienos, bet kokybiškos). Sužinokite, kaip gaminti lašišos žuvies sriubą. Iš Coho lašišos gaunama skani ir soti sriuba, kuri savo skoniu niekuo nenusileidžia sriubai iš lašišos ar upėtakio, o kaina bus daug priimtinesnė. Galite nusipirkti visą žuvį, atskirti pelekus, uodegą ir galvą ir panaudoti sriubai, o likusią dalį kepti.

Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Žuvis / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Coho lašiša
    1 kilogramas
  • Bulvės
    2 vnt
  • Svogūnas
    2 vnt
  • Ryžiai
    50 gramų
  • Lauro lapas
    2 vnt
  • Druska ir prieskoniai
    pagal skonį
  • Žalumynai
    1 krūva
  • Rafinuotas aliejus
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruošiame visus reikalingus ingredientus sriubai gaminti. Nuo žuvies atskiriame uodegą, galvą ir pelekus. Išimame žiaunas, kruopščiai nu...
    1. Paruošiame visus reikalingus ingredientus sriubai gaminti. Nuo žuvies atskiriame uodegą, galvą ir pelekus. Išimame žiaunas, kruopščiai nuplauname skerdeną.
  • Į didelį puodą supilkite vandenį, sudėkite žuvį, lauro lapą, druską ir prieskonius. 1 svogūną nulupkite, nuplaukite ir taip pat sudėkite ...
    2. Į didelį puodą supilkite vandenį, sudėkite žuvį, lauro lapą, druską ir prieskonius. 1 svogūną nulupkite, nuplaukite ir taip pat sudėkite į puodą. Viską virkite apie 20-30 minučių.
  • Reklama
  • Antrąjį svogūną nuvalome, nuplauname ir supjaustome kubeliu, pakepiname keptuvėje įpylus augalinio aliejaus.
    3. Antrąjį svogūną nuvalome, nuplauname ir supjaustome kubeliu, pakepiname keptuvėje įpylus augalinio aliejaus.
  • Ryžius nuplaukite ir keletą minučių pamirkykite, bulves nulupkite, nuplaukite ir supjaustykite kubeliais.
    4. Ryžius nuplaukite ir keletą minučių pamirkykite, bulves nulupkite, nuplaukite ir supjaustykite kubeliais.
  • Reklama
  • Paruoštą sultinį perkošiame per dvigubą marlės sluoksnį, supilame atgal į puodą ir laukiame, kol užvirs. Dedame nuplautus ryžius, bulves ...
    5. Paruoštą sultinį perkošiame per dvigubą marlės sluoksnį, supilame atgal į puodą ir laukiame, kol užvirs. Dedame nuplautus ryžius, bulves ir svogūnus, uždengiame dangčiu ir dar 15 min. Žuvies filė supjaustykite gabalėliais ir sudėkite į puodą, virkite 10 minučių, suberkite prieskonius, žoleles. Išjunkite ugnį ir uždenkite puodą dangčiu, palikite pusvalandžiui ir patiekite.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai