Bandelės su varške iš vaikystės

Bandelės su varške iš vaikystės

5 (4 įvertinimai)

12 Porcijos
2 val. 30 min.

Apie receptą

Varškė ne tik skanu, bet ir sveika. Štai kodėl yra daugybė receptų su ja. Jei norite tiesiog pagaminti ką nors saldaus, atkreipkite dėmesį į šį receptą. Skubu pasidalinti su jumis įdomiu ir visiškai nesudėtingu būdu pasigaminti bandeles su varške. Subtili mielinė tešla kartu su įdaru yra nuostabi! Tokio deserto prie arbatos negali atsisakyti nei suaugęs, nei vaikas. Be to, varškės įdarą visada galite papildyti, pavyzdžiui, džiovintais vaisiais ar cukruotais vaisiais.

Receptai pagal ingredientus: # Miltai / # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Pienas
    1 stiklinė
  • Miltai
    3 stiklinės
  • Aliejus
    1/3 stiklinės
  • Cukrus
    1/2 stiklinės (arba pagal skonį)
  • Mielės
    2 arbatiniai šaukšteliai
  • Druska
    0.5 arbatinio šaukštelio
  • Varškė
    400 gramų
  • Kiaušinis
    2 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
  • Pirmiausia giliame dubenyje sumaišykite šiltą pieną, mieles ir porą šaukštų cukraus. Nemaišant palikite 15 minučių.
    1. Pirmiausia giliame dubenyje sumaišykite šiltą pieną, mieles ir porą šaukštų cukraus. Nemaišant palikite 15 minučių.
  • Po to gerai išmaišykite. Suberkite likusį cukrų, žiupsnelį druskos ir suberkite miltus.
    2. Po to gerai išmaišykite. Suberkite likusį cukrų, žiupsnelį druskos ir suberkite miltus.
  • Reklama
  • Tešlą minkykite įpylę augalinio aliejaus. Dėl skonio taip pat galite pridėti žiupsnelį vanilino.
    3. Tešlą minkykite įpylę augalinio aliejaus. Dėl skonio taip pat galite pridėti žiupsnelį vanilino.
  • užminkykite tešlą, dubenį patepkite aliejumi, uždenkite rankšluosčiu ir palikite šiltai pakilti. Po pirmojo priėjimo padėkite ant stalo, ...
    4. užminkykite tešlą, dubenį patepkite aliejumi, uždenkite rankšluosčiu ir palikite šiltai pakilti. Po pirmojo priėjimo padėkite ant stalo, gerai išminkykite rankomis ir vėl leiskite kilti.
  • Reklama
  • Tešla turi gerai pakilti ir padidėti 2,5-3 kartus.
    5. Tešla turi gerai pakilti ir padidėti 2,5-3 kartus.
  • Padalinkite tešlą į 12 lygių dalių. Kiekvieną susukite į rutulį ir padėkite ant kepimo skardos, išklotos kepimo popieriumi. Palikite dar ...
    6. Padalinkite tešlą į 12 lygių dalių. Kiekvieną susukite į rutulį ir padėkite ant kepimo skardos, išklotos kepimo popieriumi. Palikite dar 15-20 minučių, kad pakiltų.
  • Reklama
  • Tada centre atsargiai padarykite duobute įdarui.
    7. Tada centre atsargiai padarykite duobute įdarui.
  • Nedideliame dubenyje sumaišykite varškę, šiek tiek cukraus ir 1 kiaušinį. Kruopščiai išmaišykite.
    8. Nedideliame dubenyje sumaišykite varškę, šiek tiek cukraus ir 1 kiaušinį. Kruopščiai išmaišykite.
  • Reklama
  • Atsargiai paskleiskite įdarą, stipriai spausdami šaukštu.
    9. Atsargiai paskleiskite įdarą, stipriai spausdami šaukštu.
  • Likusį kiaušinį išplakite su nedideliu kiekiu pieno arba vandens. Tešlą teptuku aptepkite iš visų pusių.
    10. Likusį kiaušinį išplakite su nedideliu kiekiu pieno arba vandens. Tešlą teptuku aptepkite iš visų pusių.
  • Reklama
  • Kepimo skardą dėkite į iki 190 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepkite 15-20 minučių iki auksinės rudos spalvos.
    11. Kepimo skardą dėkite į iki 190 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepkite 15-20 minučių iki auksinės rudos spalvos.
  • Skanaus!
    12. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (4 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai