Tinginys su riešutais
5 (1 įvertinimai)
6 Porcijos
1 val. 30 min.
Apie receptą
Mano vaikystė asocijuojasi su keliais desertais. Juos gamino mama iš paprastų ingredientų, bet buvo nepaprastai skanūs. Ir dabar kartoju kai kuriuos skanėstus, o mano vaikai juos dievina. Prisiminkime, kaip pagaminti tinginį. Šio deserto receptų yra daug, kiekvienas gamina pagal savo skonį. Galbūt jums patiks mano tinginio variacija. Taip pat pridedu riešutų. Jis turi pilną skonį ir puikią tekstūrą.
Paskirtis: Desertų receptai
Receptai pagal ingredientus: Reklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kondensuotas pienas400 gramų
-
Žemės riešutai100 gramų
-
Sausainiai150 gramų
-
Pieninis šokoladas100 gramų
-
Sviestas50 gramų
-
Kakava1,5 šaukštai
-
Cukrus2 šaukštai
-
Cukraus pudrapagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Sudėkite sviestą į puodą ir uždėkite ant silpnos ugnies.
-
2. Ištirpinkite sviestą ir nuolat maišydami suberkite kakavą su cukrumi.
-
Reklama
-
3. Supilkite kondensuotą pieną. Gerai išmaišykite.
-
4. Žemės riešutus paskrudinkite sausoje keptuvėje. Tada nuimkite nuo jų luobelę ir susmulkinkite.
-
Reklama
-
5. Į saldžią masę įdėkite 40 gramų šokolado. Visą laiką maišydami užvirinkite. Tada išjunkite ugnį.
-
6. Tada suberkite ten riešutus ir sulaužykite sausainius.
-
Reklama
-
7. Likusį šokoladą sulaužykite mažais gabalėliais. Sudėkite į masę ir viską gerai išmaišykite.
-
8. Saldų mišinį paskleiskite ant maistinės plėvelės. Jei liko sausainių, pabarstykite viršų.
-
Reklama
-
9. Desertą susukti į dešrą ir įvynioti į maistinę plėvelę.
-
10. Palikite desertą šaldytuve 1 val. Prieš patiekdami pabarstykite cukraus pudra. Skanaus!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama