Mėsos kaminai

Mėsos kaminai

3 (2 įvertinimai)

3 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Kaminai yra originalus, sotus ir labai skanus patiekalas. Sultingus mėsos kukulius, apteptus bulvėmis ir sūriu, labai lengva paruošti namuose. Patikėkite, visiems patinka, ypač vaikams! Kaminai yra garnyras ir mėsa viename patiekale. Juos lengva paruošti ir nereikia daug laiko. Taigi, jei norite nustebinti savo šeimą originaliu ir skaniu patiekalu, galite saugiai paruošti. Šį patiekalą galima patiekti ne tik šeimyninei vakarienei, bet ir ant šventinio stalo, gražiai atrodys.

Receptai pagal ingredientus: # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Malta mėsa
    500 gramų
  • Sūris
    200 gramų
  • Bulvės
    2 vnt
  • Kiaušiniai
    3 vnt
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Druska
    pagal skonį
  • Malti juodieji pipirai
    pagal skonį
  • Majonezas
    50 gramų
  • Džiūvėsėliai
    1~2 šaukštai
  • Augalinis aliejus
    1 šaukštas
Reklama
Gaminimo eiga
  • Svogūnus nulupkite ir smulkiai supjaustykite. Tada į faršą suberkite svogūną, druską, pipirus, gerai išmaišykite.
    1. Svogūnus nulupkite ir smulkiai supjaustykite. Tada į faršą suberkite svogūną, druską, pipirus, gerai išmaišykite.
  • Kiaušinius reikia išvirti, atvėsinti ir sutarkuoti stambia tarka. Taip pat stambia tarka sutarkuotus dedame sūrį ir žalias bulves.
    2. Kiaušinius reikia išvirti, atvėsinti ir sutarkuoti stambia tarka. Taip pat stambia tarka sutarkuotus dedame sūrį ir žalias bulves.
  • Reklama
  • Kepimo skardą ištepkite augaliniu aliejumi ir pabarstykite džiūvėsėliais. Tada iš faršo formuojame nedidelius rutuliukus ir juos lengvai ...
    3. Kepimo skardą ištepkite augaliniu aliejumi ir pabarstykite džiūvėsėliais. Tada iš faršo formuojame nedidelius rutuliukus ir juos lengvai paspaudžiame. Faršą dėkite ant kepimo skardos.
  • Dabar sudėkite ant viršaus bulves ir kiaušinius.
    4. Dabar sudėkite ant viršaus bulves ir kiaušinius.
  • Reklama
  • Tada kiekvieną krūvą užtepkite majonezu ir pabarstykite sūriu. Kepimo skardą pašaukite į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę 30-40 minučių.
    5. Tada kiekvieną krūvą užtepkite majonezu ir pabarstykite sūriu. Kepimo skardą pašaukite į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę 30-40 minučių.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 3/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
Lina Rom
Autorius: Lina Rom

Lina yra aistringa namų virtuvės šefė, kurios didžiausias malonumas – dalintis išbandytais ir mylimais šeimos receptais. Ji specializuojasi greitai ir lengvai paruošiamais, bet visada skaniais patiekalais, puikiai tinkančiais užsiėmusioms šeimoms. Linos patirtis kulinarijoje augo kartu su jos šeima, o dabar ji savo praktiškais patarimais ir nuoširdžiais receptais dalinasi su gaminimas.lt skaitytojais. Jos tikslas – įkvėpti kiekvieną atrasti gaminimo džiaugsmą. Sekite Facebook

  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai