Mėsos kaminai
5 (1 įvertinimai)
3 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Kaminai yra originalus, sotus ir labai skanus patiekalas. Sultingus mėsos kukulius, apteptus bulvėmis ir sūriu, labai lengva paruošti namuose. Patikėkite, visiems patinka, ypač vaikams! Kaminai yra garnyras ir mėsa viename patiekale. Juos lengva paruošti ir nereikia daug laiko. Taigi, jei norite nustebinti savo šeimą originaliu ir skaniu patiekalu, galite saugiai paruošti. Šį patiekalą galima patiekti ne tik šeimyninei vakarienei, bet ir ant šventinio stalo, gražiai atrodys.
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# MėsaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Malta mėsa500 gramų
-
Sūris200 gramų
-
Bulvės2 vnt
-
Kiaušiniai3 vnt
-
Svogūnai1 vnt
-
Druskapagal skonį
-
Malti juodieji pipiraipagal skonį
-
Majonezas50 gramų
-
Džiūvėsėliai1~2 šaukštai
-
Augalinis aliejus1 šaukštas
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Svogūnus nulupkite ir smulkiai supjaustykite. Tada į faršą suberkite svogūną, druską, pipirus, gerai išmaišykite.
-
2. Kiaušinius reikia išvirti, atvėsinti ir sutarkuoti stambia tarka. Taip pat stambia tarka sutarkuotus dedame sūrį ir žalias bulves.
-
Reklama
-
3. Kepimo skardą ištepkite augaliniu aliejumi ir pabarstykite džiūvėsėliais. Tada iš faršo formuojame nedidelius rutuliukus ir juos lengvai paspaudžiame. Faršą dėkite ant kepimo skardos.
-
4. Dabar sudėkite ant viršaus bulves ir kiaušinius.
-
Reklama
-
5. Tada kiekvieną krūvą užtepkite majonezu ir pabarstykite sūriu. Kepimo skardą pašaukite į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę 30-40 minučių.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama