Beliašai be kiaušinių
4.4 (19 įvertinimai)
3 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Pagal šį receptą gaunami labai švelnūs, minkšti ir purūs beliašai. Juos geriausia patiekti su arbata. Šis receptas tikrai nepaliks abejingų, tad būtinai juos gaminkite! Beliašams galite naudoti bet kokią maltą mėsą. Jei mėsa liesa, tuomet į maltą mėsą reikia įpilti šiek tiek vandens, kad beliašai išeitų sultingi.
Paskirtis: Užkandžių receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Mėsa /
# MiltaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Šiltas vanduo125 mililitrai
-
Druska1 žiupsnelis
-
Cukrus1 žiupsnelis
-
Sausos mielės0,5 arbatinio šaukštelio
-
Miltai200~250 gramų
-
Mėsa200 gramų
-
Svogūnai30 gramų
-
Augalinis aliejus150 mililitrų
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite ingredientus.
-
2. Į dubenį supilkite šiltą vandenį, įberkite druskos ir cukraus.
-
Reklama
-
3. Viską gerai išmaišyti, suberti miltus.
-
4. Užminkykite tešlą. Uždenkite dubenį rankšluosčiu ir valandą padėkite į šiltą vietą.
-
Reklama
-
5. Mėsą ir svogūnus sumalkite.
-
6. Įberkite druskos ir maltų juodųjų pipirų. Išmaišykite faršą.
-
Reklama
-
7. Po valandos, kai tešla pakils, sumuškite ją ranka.
-
8. Padalinkite tešlą į vienodus gabalus.
-
Reklama
-
9. Iš kiekvieno gabalėlio padarykite blyną ir į centrą padėkite faršo.
-
10. Pritvirtinkite beliašo kraštus ir prispauskite.
-
Reklama
-
11. Beliašus kepkite įkaitintame augaliniame aliejuje ant vidutinės ugnies iki gražios ir auksinės rudos spalvos.
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama