Beliašai be kiaušinių

Beliašai be kiaušinių

4.4 (19 įvertinimai)

3 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Pagal šį receptą gaunami labai švelnūs, minkšti ir purūs beliašai. Juos geriausia patiekti su arbata. Šis receptas tikrai nepaliks abejingų, tad būtinai juos gaminkite! Beliašams galite naudoti bet kokią maltą mėsą. Jei mėsa liesa, tuomet į maltą mėsą reikia įpilti šiek tiek vandens, kad beliašai išeitų sultingi.

Receptai pagal ingredientus: # Mėsa / # Miltai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Šiltas vanduo
    125 mililitrai
  • Druska
    1 žiupsnelis
  • Cukrus
    1 žiupsnelis
  • Sausos mielės
    0,5 arbatinio šaukštelio
  • Miltai
    200~250 gramų
  • Mėsa
    200 gramų
  • Svogūnai
    30 gramų
  • Augalinis aliejus
    150 mililitrų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite ingredientus.
    1. Paruoškite ingredientus.
  • Į dubenį supilkite šiltą vandenį, įberkite druskos ir cukraus.
    2. Į dubenį supilkite šiltą vandenį, įberkite druskos ir cukraus.
  • Reklama
  • Viską gerai išmaišyti, suberti miltus.
    3. Viską gerai išmaišyti, suberti miltus.
  • Užminkykite tešlą. Uždenkite dubenį rankšluosčiu ir valandą padėkite į šiltą vietą.
    4. Užminkykite tešlą. Uždenkite dubenį rankšluosčiu ir valandą padėkite į šiltą vietą.
  • Reklama
  • Mėsą ir svogūnus sumalkite.
    5. Mėsą ir svogūnus sumalkite.
  • Įberkite druskos ir maltų juodųjų pipirų. Išmaišykite faršą.
    6. Įberkite druskos ir maltų juodųjų pipirų. Išmaišykite faršą.
  • Reklama
  • Po valandos, kai tešla pakils, sumuškite ją ranka.
    7. Po valandos, kai tešla pakils, sumuškite ją ranka.
  • Padalinkite tešlą į vienodus gabalus.
    8. Padalinkite tešlą į vienodus gabalus.
  • Reklama
  • Iš kiekvieno gabalėlio padarykite blyną ir į centrą padėkite faršo.
    9. Iš kiekvieno gabalėlio padarykite blyną ir į centrą padėkite faršo.
  • Pritvirtinkite beliašo kraštus ir prispauskite.
    10. Pritvirtinkite beliašo kraštus ir prispauskite.
  • Reklama
  • Beliašus kepkite įkaitintame augaliniame aliejuje ant vidutinės ugnies iki gražios ir auksinės rudos spalvos.
    11. Beliašus kepkite įkaitintame augaliniame aliejuje ant vidutinės ugnies iki gražios ir auksinės rudos spalvos.
  • Skanaus!
    12. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 4.4/5 (19 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai