Žuvies kukuliai padaže

Žuvies kukuliai padaže

5 (2 įvertinimai)

4-5 Porcijos
40 min.

Apie receptą

Yra daug žuvies kotletų receptų. Noriu pasidalinti savo žuvies kotletų grietinės padaže receptu. Žuvies kukuliai yra labai skanūs ir švelnūs. O juos paruošti labai paprasta. Žuvies kukuliai padaže – labai skanus patiekalas, paruošiamas greitai ir paprastai. Jei iš karto gaminu daug pusgaminių kotletų, juos užšaldau. Žuvies kotletus padaže galima valgyti atskirai, pabarstyti žolelėmis. Galite pagaminti bet kokį jums patinkantį garnyrą. Skanaus!

Receptai pagal ingredientus: # Žuvis
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Žuvies filė
    0,5 kg
  • Balta duona
    100 gramų
  • Kiaušinis
    1 vnt
  • Citrinos žievelė
    1 vnt
  • Druska
    pagal skonį
  • Pipirai
    pagal skonį
  • Sviestas
    pagal skonį
  • Sviestas
    40 gramų
  • Augalinis aliejus
    3~4 šaukštai
  • Grietinė
    200 gramų
  • Vanduo
    1 stiklinė
  • Citrinų sultys
    1 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
  • Nuplaukite ir nuvalykite žuvies filė. Sumalkite iki vientisos masės.
    1. Nuplaukite ir nuvalykite žuvies filė. Sumalkite iki vientisos masės.
  • Duoną labai smulkiai sutrupiname (galite iš anksto keletą minučių pamirkyti vandenyje) ir dedame į žuvies faršą.
    2. Duoną labai smulkiai sutrupiname (galite iš anksto keletą minučių pamirkyti vandenyje) ir dedame į žuvies faršą.
  • Reklama
  • Nutriname vienos citrinos žievelę, taip pat dedame į faršą.
    3. Nutriname vienos citrinos žievelę, taip pat dedame į faršą.
  • Išplakite vieno kiaušinio baltymą ir supilkite į faršą. Jei įdaras sausas, galima įpilti pieno arba vandens. Druska ir pipirai pagal skon...
    4. Išplakite vieno kiaušinio baltymą ir supilkite į faršą. Jei įdaras sausas, galima įpilti pieno arba vandens. Druska ir pipirai pagal skonį. Formuojame kotletus. Kepkite juos keptuvėje 10 minučių.
  • Reklama
  • Miltus pakepinkite, kol jie taps kreminiai, suberkite sviestą ir išmaišykite.
    5. Miltus pakepinkite, kol jie taps kreminiai, suberkite sviestą ir išmaišykite.
  • Į miltus supilkite vienos citrinos sultis ir vandenį, nenukeldami nuo viryklės išmaišykite. Į padažą įpilkite trynio, prieskonių pagal sk...
    6. Į miltus supilkite vienos citrinos sultis ir vandenį, nenukeldami nuo viryklės išmaišykite. Į padažą įpilkite trynio, prieskonių pagal skonį. Sumažiname ugnį.
  • Reklama
  • Mėsos kukulius sudėkite į padažą ir troškinkite ant silpnos ugnies 10-15 minučių. Skanaus!
    7. Mėsos kukulius sudėkite į padažą ir troškinkite ant silpnos ugnies 10-15 minučių. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai