Zrazai su žirnių įdaru

Zrazai su žirnių įdaru

5 (1 įvertinimai)

3 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Zrazai visada yra puiki vakarienė ar pietūs! Patiekalas iš serijos 2 in 1 – garnyras viduje. Jie tinka tiek šeimos patiekalui, tiek šventiniam stalui! Žiūrėkite receptą. Anksčiau zrazai man asocijavosi su grybų įdaru viduje. Tačiau nusprendžiau paeksperimentuoti ir paruošti sultingą kumpio ir žaliųjų žirnelių įdarą – gavosi labai skanu! Būtinai išbandykite!

Receptai pagal ingredientus: # Mėsa / # Daržovės
Reklama
Desrainis24.lt
Desrainis24.lt
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiauliena
    700 gramų (antrekotai be kaulo)
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Kumpis
    150 gramų (virtas
  • Žalieji žirniai
    100 gramų
  • Kvietiniai miltai
    1 šaukštas
  • Buljonas
    100 mililitrų
  • Trynys
    1 vnt
  • Ghi
    1 šaukštas
  • Kvietiniai miltai
    1 stiklinė (apvoliojimui)
  • Džiūvėsėliai
    2 stiklinės (apvoliojimui)
  • Kiaušiniai
    3 vnt (apvoliojimui)
Reklama
Gaminimo eiga
  • Įdarui svogūną smulkiai supjaustykite ir pakaitinkite lydytame svieste iki skaidrumo. Suberkite kumpio kubelius ir šiek tiek pakepinkite.
    1. Įdarui svogūną smulkiai supjaustykite ir pakaitinkite lydytame svieste iki skaidrumo. Suberkite kumpio kubelius ir šiek tiek pakepinkite.
  • Suberkite šaldytus žirnelius ir kaitinkite, kol atitirps ir išgaruos skystis.
    2. Suberkite šaldytus žirnelius ir kaitinkite, kol atitirps ir išgaruos skystis.
  • Reklama
  • Suberkite miltus ir maišydami pakaitinkite minutę. Tada supilkite sultinį ir troškinkite dar minutę ar dvi, kol sutirštės. Įpilkite žalio...
    3. Suberkite miltus ir maišydami pakaitinkite minutę. Tada supilkite sultinį ir troškinkite dar minutę ar dvi, kol sutirštės. Įpilkite žalio trynio, greitai išmaišykite ir leiskite sutirštėti. Druska ir pipirai pagal skonį.
  • Įdarą šiek tiek atvėsinkite ir suberkite smulkintus krapus bei petražoles. Išmaišykite.
    4. Įdarą šiek tiek atvėsinkite ir suberkite smulkintus krapus bei petražoles. Išmaišykite.
  • Reklama
  • Kiaulienos antrekotus be odos ir kaulų gerai išmuškite, nupjaukite visas sausgysles. Dėti šaukštą įdaro ir susukti.
    5. Kiaulienos antrekotus be odos ir kaulų gerai išmuškite, nupjaukite visas sausgysles. Dėti šaukštą įdaro ir susukti.
  • Tokiu būdu suformuokite visus zrazus.
    6. Tokiu būdu suformuokite visus zrazus.
  • Reklama
  • Paruoškite patogius dubenėlius su miltais, džiūvėsėliais ir išplaktais kiaušiniais su druska ir pipirais. Zrazus pamirkykite miltuose, ta...
    7. Paruoškite patogius dubenėlius su miltais, džiūvėsėliais ir išplaktais kiaušiniais su druska ir pipirais. Zrazus pamirkykite miltuose, tada pamerkite į kiaušinį ir apvoliokite džiūvėsėliuose. Pakartokite procedūrą su kiaušiniu ir džiūvėsėliais.
  • Kepkite zrazus patogioje gilioje keptuvėje, riebaluose iki auksinės rudos spalvos. Iškepusius zrazus dėkite į kepimo indą ir kepkite iki ...
    8. Kepkite zrazus patogioje gilioje keptuvėje, riebaluose iki auksinės rudos spalvos. Iškepusius zrazus dėkite į kepimo indą ir kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20-25 minutes.
  • Reklama
  • Gero apetito!
    9. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai