Zrazai su kiaušiniais ir svogūnų laiškais

Zrazai su kiaušiniais ir svogūnų laiškais

4 (4 įvertinimai)

8 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Mano nuomone, zrazai yra puikus patiekalas, tinkantis tiek pietums, tiek vakarienei. O pagrindinis jų privalumas tas, kad čia galime įjungti fantaziją ir gaminti zrazus taip, kaip norime, nes įdaras gali būti visiškai bet koks. Patikėkite, šie nuostabūs skanūs zrazai patiks ir jums, ir jūsų šeimai, o paruošti juos labai paprasta ir greita. Todėl šiandien aš jums papasakosiu, kaip pasigaminti zrazus su kiaušiniais ir svogūnų laiškais, ir artimiausiu metu tikrai turėtumėte pabandyti naudoti šį receptą, esu tikras, kad rezultatas viršys visus jūsų lūkesčius.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Malta mėsa
    500 gramų
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Svogūnų laiškai
    100 gramų (1 krūva)
  • Virti kiaušiniai
    2 vnt
  • Žalias kiaušinis
    1 vnt
  • Balta duona
    2~3 riekelės
  • Pienas arba grietinėlė
    0.5 stiklinės
  • Aliejus
    pagal poreikį
  • Malti juodieji pipirai
    pagal skonį
  • Druska
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Pradėkime nuo maltos mėsos paruošimo. Ingredientams susmulkinau su smulkintuvu, tad visus reikalingus produktus tiesiog sudėjau į dubenį....
    1. Pradėkime nuo maltos mėsos paruošimo. Ingredientams susmulkinau su smulkintuvu, tad visus reikalingus produktus tiesiog sudėjau į dubenį. Jei maltą mėsą gaminsite rankomis, duoną iš anksto pamirkykite piene arba grietinėlėje. Taigi į dubenį sudėkite susmulkintą svogūną, baltą duoną, žalią kiaušinį, įpilkite pieno arba grietinėlės, juodųjų pipirų ir druskos.
  • Sumalkite ir sumaišykite visus ingredientus.
    2. Sumalkite ir sumaišykite visus ingredientus.
  • Reklama
  • Dabar sudėkite maltą mėsą.
    3. Dabar sudėkite maltą mėsą.
  • Ir dar kartą įjunkite smulkintuvą.
    4. Ir dar kartą įjunkite smulkintuvą.
  • Reklama
  • Tada faršą reikia išimti iš dubens ir gerai apdirbti rankomis.
    5. Tada faršą reikia išimti iš dubens ir gerai apdirbti rankomis.
  • Dabar kvapniausia mūsų darbo dalis: įdaro ruošimas. Šviežius svogūnų laiškus gerai nuplaukite po vandeniu ir supjaustykite. Truputį pakep...
    6. Dabar kvapniausia mūsų darbo dalis: įdaro ruošimas. Šviežius svogūnų laiškus gerai nuplaukite po vandeniu ir supjaustykite. Truputį pakepinau, bet tai nebūtina.
  • Reklama
  • Virtą kiaušinį supjaustykite mažais kubeliais.
    7. Virtą kiaušinį supjaustykite mažais kubeliais.
  • Sumaišykite svogūną ir kiaušinį, įberkite druskos ir juodųjų pipirų pagal skonį.
    8. Sumaišykite svogūną ir kiaušinį, įberkite druskos ir juodųjų pipirų pagal skonį.
  • Reklama
  • Toliau iš maltos mėsos darome nedidelį blynelį  ir į jo vidurį dedame nedidelį kiekį įdaro. Sujungiame blynelio kraštus ir formuojame zrazą.
    9. Toliau iš maltos mėsos darome nedidelį blynelį ir į jo vidurį dedame nedidelį kiekį įdaro. Sujungiame blynelio kraštus ir formuojame zrazą.
  • Keptuvėje įkaitinkite nedidelį kiekį aliejaus ir sudėkite zrazus į keptuvę.
    10. Keptuvėje įkaitinkite nedidelį kiekį aliejaus ir sudėkite zrazus į keptuvę.
  • Reklama
  • Kepkite iš visų pusių iki auksinės rudos spalvos, tada uždenkite keptuvę dangčiu ir kepkite zrazus ant mažos ugnies, kol visiškai iškeps.
    11. Kepkite iš visų pusių iki auksinės rudos spalvos, tada uždenkite keptuvę dangčiu ir kepkite zrazus ant mažos ugnies, kol visiškai iškeps.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 4/5 (4 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai