Žemės riešutų pienas

Žemės riešutų pienas

5 (1 įvertinimai)

5 Porcijos
6 val.

Apie receptą

Žemės riešutų pienas gali puikiai pakeisti įprastą gyvulinį pieną, jei dėl kokių nors priežasčių jo negalite vartoti. O paruošti labai paprasta. Pienui skirti žemės riešutai turi būti vartojami žali, be sugedimo ir purvo požymių. O kadangi riešutai nebus verdami, geriausia juos nulupti patiems. Paimkite išgrynintą vandenį, geriausia minkštą. Pienas gaunasi tankus ir gana kaloringas, puikiai numalšina troškulį. Galima dėti į kavą, košę, padažus, pyragą galima naudoti ruošiant desertus ar kepinius.

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Žemės riešutai
    1 puodelis (nulupti)
  • Vanduo
    4 stiklinės
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite žemės riešutų pienui gaminti reikalingus ingredientus.
    1. Paruoškite žemės riešutų pienui gaminti reikalingus ingredientus.
  • Žemės riešutus užpilti viena stikline šalto vandens ir palikti 5 val. Po kurio laiko nupilkite vandenį ir nuplaukite žemės riešutus.
    2. Žemės riešutus užpilti viena stikline šalto vandens ir palikti 5 val. Po kurio laiko nupilkite vandenį ir nuplaukite žemės riešutus.
  • Reklama
  • Sudėkite žemės riešutus į gilų indą ir supilkite likusį vandenį. Viską sutrinkite blenderiu iki vientisos masės.
    3. Sudėkite žemės riešutus į gilų indą ir supilkite likusį vandenį. Viską sutrinkite blenderiu iki vientisos masės.
  • Skystį nukoškite per kelis marlės sluoksnius ir išspauskite.
    4. Skystį nukoškite per kelis marlės sluoksnius ir išspauskite.
  • Reklama
  • Žemės riešutų pienas paruoštas!
    5. Žemės riešutų pienas paruoštas!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
Deimantė Lu
Autorius: Deimantė Lu

Deimantė yra „gaminimas.lt“ komandos narė, kurios sritis – saldumynai, kepiniai ir modernūs patiekalai. Ji nuolat eksperimentuoja virtuvėje, ieškodama naujų skonių derinių ir tobulų receptų. Deimantė turi ilgametę maisto tinklaraščio rašymo patirtį, puikiai išmano ingredientų mokslą ir dalinasi savo žiniomis, kad kiekvienas pyragas ar sausainis pavyktų nepriekaištingai. Jos receptai yra tikslūs, aiškūs ir kviečia mėgautis kūryba virtuvėje Sekite Facebook

  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai