Želė desertas
5 (1 įvertinimai)
4 Porcijos
6 val.
Apie receptą
Labai mėgstu želė desertus: įvairius pudingus, drebučius, pyragus ir kt. Man patinka šių patiekalų tekstūra ir ryški išvaizda. Ir jūs visada galite išbandyti ką nors naujo. Pavyzdžiui, žiūrėkite mano versiją. Gražų grietinės skanėstą su spalvotais gabalėliais galima patiekti dubenėliuose. Bet galima ir į bendrą dubenį įdėti skanėstą šaldyti. Nedraudžiama dėti vaisių ir uogų.
Paskirtis: Desertų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Grietinė500 gramų
-
Želatina25 gramų
-
Spalvota želė2~3 vnt (pakeliai)
-
Cukrus1 stiklinė
-
Vanilinis cukrus2 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Atskiruose induose spalvotą želė praskieskite vandeniu. Viską darykite pagal instrukcijas ant pakuotės.
-
2. Būsimą želė supilkite į 5-7 mm storio dubenėlius. Įdėkite jį į šaldytuvą 20-30 minučių.
-
Reklama
-
3. Tada supjaustykite želė į deimantus ar kitas figūras.
-
4. Sumaišykite grietinę su cukrumi. Paruoškite želatiną, tai yra, leiskite jai išbrinkti vandenyje, o tada ištirpinkite ant ugnies. Želatiną supilkite į grietinę. Sudėkite supjaustytus želė gabaliukus.
-
Reklama
-
5. Supilkite masę į formeles. Desertą dedame į šaldytuvą, kad sustingtų 4-6 val. Smagaus ragavimo!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama