Vyšnių uogienė žiemai

Vyšnių uogienė žiemai

4.3 (10 įvertinimai)

4 Porcijos
2 val.

Apie receptą

Vyšnios skoniu skiriasi nuo trešnių tuo, kad yra saldesnio ir sodresnio skonio, todėl iš jų gaminama uogienė bus įdomesnė. Atkreipkite dėmesį į receptą! Uogienei skirtų vyšnių įvairovė yra svarbi. Kuo tamsesnės uogos, tuo sodresnis paruošto produkto skonis ir spalva.

Receptai pagal ingredientus: # Uogos
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vyšnios
    1 kilogramas
  • Cukrus
    500 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite reikiamus ingredientus. Vyšnių uogas rinkitės prinokusias, sultingas ir nepažeistas.
    1. Paruoškite reikiamus ingredientus. Vyšnių uogas rinkitės prinokusias, sultingas ir nepažeistas.
  • Uogas kruopščiai nuplaukite, kad pašalintumėte nešvarumus ir nutekėtų vandens perteklius.
    2. Uogas kruopščiai nuplaukite, kad pašalintumėte nešvarumus ir nutekėtų vandens perteklius.
  • Reklama
  • Iš kiekvienos uogos būtina išimti kauliuką.
    3. Iš kiekvienos uogos būtina išimti kauliuką.
  • Tada uogas sudėkite į puodą, užvirkite ir troškinkite 10 minučių.
    4. Tada uogas sudėkite į puodą, užvirkite ir troškinkite 10 minučių.
  • Reklama
  • Tada į puodą supilkite cukrų. Virkite, kol ištirps.
    5. Tada į puodą supilkite cukrų. Virkite, kol ištirps.
  • Tada visą uogų masę sutrinkite blenderiu iki vientisos masės. Grąžinkite puodą ant ugnies. Virkite uogienę, kol sutirštės, 30-40 minučių....
    6. Tada visą uogų masę sutrinkite blenderiu iki vientisos masės. Grąžinkite puodą ant ugnies. Virkite uogienę, kol sutirštės, 30-40 minučių. Turėkite omenyje, kad atvėsus ji taps dar tirštesnė.
  • Reklama
  • Sterilizuokite stiklainius bet kokiu patogiu būdu. Dangtelius užpilkite verdančiu vandeniu.
    7. Sterilizuokite stiklainius bet kokiu patogiu būdu. Dangtelius užpilkite verdančiu vandeniu.
  • Paruoštą uogienę karštą supilstykite į stiklainius ir uždarykite dangteliais. Apvyniokite šilta antklode ir atvėsinkite. Paruoštą uogienę...
    8. Paruoštą uogienę karštą supilstykite į stiklainius ir uždarykite dangteliais. Apvyniokite šilta antklode ir atvėsinkite. Paruoštą uogienę laikykite vėsioje vietoje.
  • Reklama
  • Skanaus!
    9. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 4.3/5 (10 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai